Snak

Mere indhold efter annoncen
Sikke en besynderlig sang. Hvorfor indgår Sanchez i den? Hader alle Mancs ham ikke?.. Og på trods af "we won it all", så er der ingen af de nævnte spillere der har vundet noget med Utd.. Haha, det er sgu da spøjst ;-)

Nå ja! Og apropros dumme indlæg:

Ræfs mor er en *****. I hørte det her først! :)
Vil det ikke sige at Ole fra næste sæson overgår fra at være "indskifter" til at indgå i "startopstillingen"? Hans karriere tyder på at det ikke er det bedste valg!
Dont kill the messenger :)

Jeg har ikke skrevet sangen men jeg synger den gerne igen

OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLE´s AT THE WHEEl....

Tell me how good does it feel.....

We got Sanchez Paul Pogba and Fred..

Marcus Rashford hes Manc born and bread....

Greatest of English football, we won it all

Hvilke af de her udsagn der ikke passer kan jeg ikke se ...så intet her er jo forkert heheheh...
Og på trods af "we won it all", så er der ingen af de nævnte spillere der har vundet noget med Utd.. Haha, det er sgu da spøjst ;-)


Erhm der er jo ikke rigtigt

Ole har da vundet alt med United ..

Så vidt jeg ved har både Young og De Gea, Jones og Smalling da også vundet PL mere end 1 gang, ligesom vi så vidt jeg ved vandt FA-Cuppen under LvG´s regime hvilket vel så inkluderer Shaw, Lingard og Rashford imellem dem der har vundet noget.

Men glad for at du mener vi skal vinde noget hvert år for at du kan anerkende at dem der rent faktisk har vundet mange pokaler allerede "ikke har vundet noget" det siger da lidt om vores storhed..

Lad nu vær´ med at pille ham ned :D
Vi kan alle blive enige om det er en god nyhed for United!
Gunners fans, som snakker om, ikke at have vundet noget :D det er sgu alligevel det dummeste nogensinde set herinde :D

Det sgu da vidst snart lige så længe siden som Liverpool for jer ;D
Og så vidt jeg lige erindrer, så var Pogba da med, da Man Utd vandt europa cuppen i 2017. Men det er jo også kun en bette pokal, i forhold til dem Arsenal vinder år efter år efter år ;D
Ikke fan af United, men godt for klubben og PL at de for en træner som viser en positiv stemning. Personligt vil jeg ikke være helt oppe og kørende som United fan. Grunden til det er fordi jeg mener, at man ikke kan skyde skylden kun på træneren, men man også skal se på klubbens ledelsesstruktur som ikke er ændret.
Tror det havde været bedre for klubben at havde hentet en med flot træner CV som kunne stille klubben krav om struktur ændringer. Desværre for United tror Ole ender som træner uden noget autoritet i klubben og ikke for det store sagt o forhold til transfer og hvordan klubben skal styres.
Englands største klub ansætter et relativt uprøvet kort. Bliver interessant at følge, men jeg kan godt lide den moderne tilgang og fokus på lederskab og klubkultur. Men det er jo fodbold så det kan gå alle veje og hvor lang tid får han så. Man er jo ikke bedre end den sidste kamp...øh
sørennh@

Umiddelbart gav det ingen mening det du skrev, medmindre du antyder at i og med Olé var indskifter i hele sin aktive karrierer, så bør han også kun have midlertidige jobs i sin trænerkarriere.. Meget, meget uintelligent..
annonce