Snak

Mere indhold efter annoncen
Med Gul banner i toppen ligefrem. bare fordi det er United som skal have særbehandling. Ved ikke om jeg skal kaste op i min mund eller sigte efter skraldespanden.
Er det ikke urealistisk at ændre meget mere fra den ene dag til den anden?

United har ca. et sted ml. 55-75 % boldbesiddelse når de møder hold uden for Top 6, mener du at de her parkerer bussen samtidig med at de har bolden, eller hvordan skal man forstå det?

United er væsentligt mere på bolden sidden Solskjær har taget over, så det er også en ændring.

Så din holdning er at hvis man ser bort fra resultaterne (Hvilket er hovedløst), så har Solskjær ikke formået at komme med en vanvittig trods effekt? (Nu snakker vi ikke om fastansættelsen er en god eller dårlig idé)
Det virker oplagt og jeg er glad. Mads Davidsen er mere betænkelig https://madsdavidsen.com/columns/solskjaer-wilczek-state-of-the-obvious-or/

Lidt en tam analyse, hvor han ikke rigtigt reflekterer over tallene, men bare vinkler dem til sit eget synspunkt.

Først og fremmest, stort set alle tophold overpræsterer ift. deres xG. Det er derfor, man betaler i dyre domme for de bedste angribere - fordi de scorer på flere chancer end den gennemsnitlige angriber.

Over sæsonen har United overpræsteret deres "expected points" med 8,24. Det er højt, bevares, særligt fordi de 6,17 stammer fra tiden efter Solskjær blev manager. Men vi finder også både Tottenham og Arsenal, som begge har hentet +11 point over deres xP. Så vel har Solskjær været den manager, der har været længst over sin xP, siden han kom til. Men ser vi på sæsonen indtil jul ligger Liverpool eksempelvis på +8,22 og Tottenham på +9,36. Og jeg ser sgu ikke nogen, der mener, at Klopp ikke er god nok til Liverpool, fordi hans vilde første halvsæson med Liverpool i år blot var "short term results" og det pludselig er blevet hverdag igen - hvad det nok også bliver for Solskjær.
Gobski@

United er og bliver United..
Men det hænger nok også sammen med at Olé er nordmand..
@patson
MU er da nød til enten at ansætte OG eller en anden træner NU - uden navn på træneren vil det da være umuligt at tiltrække / købe nye spillere til de kommende sæsoner ... LOGIK FOR BURHØNS... og om man er MU tilhænger eller ej ... er der nok en ting alle kan være enige om - og det er at man et nødt til at tilføre noget mere kvalitet i truppen hvis man vil op på øverst hylde både i England men også Europæisk...
Gobski:

Jeg vil anbefale at du gør det i din mund. Så kan du i det mindste ikke lukke mundl... ud så længe . ;)

Der er jo ikke nogen der TVINGER dig til at klikke på linket.

Bundesliga:

Jeg håber også at United kommer til at ligne sig selv, hvor de var dominerende i Europa og hvor det eneste spændende i ligaen var hvor mange point der ville være ned til nr. 2. Men det har nok lidt længere udsigt end som så.
Patson
Ferguson var ingen stor taktiker. Hans foretrukne våben de sidste år var counter attack i en 4-3-3. Ikke lige frem taktisk revolutionerne. Han var mere kendt for man management, noget han var outstanding i; optimering af hver enkelt spiller, vinderattitude og sætte et hold sammen.
Ferguson kunne også sætte op et defensivt hold når han vurderede det var nødvendig, eller parkere bussen om du vil.
LFC naturligvis
Fantastisk nyhed, ikke bare for United, men for PL generelt. Synes den mand har så meget format og klasse. Han har noget af det United DNA man savner, hvis man kan lide at se god fodbold.
Nu må man håbe han smider ander herrera og Ashley Young for porten, også har vi et United mandskab, man gider følge igen.

Stort tillykke til United-tilhængerne, jeg tror klubben har valgt helt rigtigt, og jeg tror de er med helt fremme næste sæson.

Off topic: Hvornår banner admins ham turbocharlie, der konstant smider intetsigende, nedladende og provokerende kommentarer om de andre klubber i samtlige tråde?
Logisk valg ovenpå successen de seneste måneder.

Der er dog nogle åbne spørgsmål vedr. OGS, som endnu ikke er besvaret. Hvordan vil han præstere på transferområdet? Hvordan vil han reagere i modgang? Hvad er hans personlige spilfilosofi og vision?

Der er flere områder, hvor OGS kun har meget begrænset eller ingen erfaring med at være manager i en storklub. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at spænde af i transfervinduet og et års tid frem. Pt. er jeg ikke klar på, hvad hans projekt egentlig er (?)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Naturligvis er der mange åbne spørgsmål..
Og vi må gå ud fra at hverken OGS eller folkene bag i United ikke er i tvivl om hvad hans projekt er, så det nok mindre bekymrende hvad vi andre tænker.
Mon ikke det er noget med at vinde titler igen, og på sigt blive Manchester United igen. så meget som det nu er muligt i den moderne fodbold verden...
annonce