Snak

Mere indhold efter annoncen

Manchester United laver lang Rafael-aftale

Skrevet af bold
man 2. jul 2012
Den 21-årige brasilianske back Rafael har skrevet en ny femårig aftale med Manchester United.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Glory glory united
Smukt!! Så bare hold dig skadefri, tak.
Skrevet af forzaDErøde
Dejligt, han kan blive en af de største på sin position, han har mange af de ting en god back skal have, der skal bygges lidt defensivt på, så skal han nok blive en god mand i United :)
United og AaB. Alt andet er ligegyldigt! Beckham er og bliver KONGEN af frispark. Spillere med ægte klubhjerte er det fedeste, loyalitet over alt andet!
Skrevet af Castellano

Hvordan står det til med hans tvilling Fabio?

Han har ikke fået meget spilletid og skader har sat ham lidt tilbage, men udvikler han sig lige så positivt som Rafael? Evra holder jo ikke evigt, så ville kunne sætte sig på den anden back.
Skrevet af 123
Planen er, at Fabio skal udlejes i næste sæson, sandsynligvis til QPR.

Lidt uforståeligt for mig. Uden ham skal vi alligevel have en anden backup for Evra. De penge kunne vi lige så godt spare.
Skrevet af Razz
Baines skulle være på vej.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af lastat
Problemet med Rafael er at han er afhængig af et solidt forsvar når han ikke når tilbage eller laver fejl. Desuden er han en riskio faktor i forhold til kort.
Han er dog ikke så gamel og har mulighed for at udvikle sig.

Dejligt, han kan blive en af de største på sin position

Havde Rafael kunnet komme på et United hold for et par år siden?, eller er han et direkte resultat af de skadelige ejere?
Skrevet af fyr87
Køb nu Davide Santon for Newcastle

Så har vi en venstreback!!!
annonce
0