Snak

Mere indhold efter annoncen

Mancini: Forkert udvisning af Balotelli

Skrevet af bold
man 28. nov 2011
Mario Balotelli blev udvist i Manchester Citys kamp mod Liverpool, men det giver ham ikke problemer hos manager Roberto Mancini.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Gleerup
Synes da klart at den anden var til gul kort, en albue direkte op i fjæset på modstanderen, skal da give en straf. Så desværre ikke om det første gule kort var okay...
Men manageren skal jo gå ud og forsvare sine spillere...
Manchester United til jeg dør
Skrevet af YSamanci
Det sguda direkte gult, han løber bare direkte ind med albuen først, idioti fra Balotelli´s side og igen fra Mancini.

Men mon det ikke bare for at sige noget og understrege at der ikke er problemer med ham og problembarnet, som det ellers godt kunne se ud,da han blev udvist.
Skrevet af jrath
Han husker ikke hvad han sagde? Arh. Så dement er du vil ikke endnu Mancini?

Det så dog ud til han var ret træt af Balotelli da han blev vist ud.
Skrevet af Reefall
To rimelig tydelige gule kort - to meget dumme gule kort. Det er ret så dumt at hamre ind i knolden på Skrtel når man har et gult kort.
Skrevet af Jeppe18
Mancini du er til grin!

Den måde du reagerer på er total uprofessionel. Du peger der hvor Balo skal hen nemlig ud og det gør en træner ikke! Han giver ham et klap på røven og så videre. Ringere mandskabsbehandling skal man lede længe efter!
Om det så er dumt eller ej.
Skrevet af Jizzoh
Ikke til gult??? Hjerneskadet udtalelse.
Jeg forstår at man prøver at beskytte sine spillere, men at sige at hans anden advarsel ikke var til gult, er det samme som at sige at albuer hører til i hovedhøjde.
Hvis han endelig skulle redde Balo, så forsvar dog den første advarsel. Det giver ingen mening.
R.C. Deportivo de La Coruña \\\"We heard you like Batman, so we killed your parents\\\"
Skrevet af ScubaG
Synes godt nok Skertle havde travlt med at smide sig på den sidste der giver ham det andet gule kort. Han har da bestemt armen højt oppe, men det er Skertle der løber ind i den, og lægger sig uden voldsom kontakt.

Efter min bedste overbevisning var der frispark og ikke mere. Hvordan James Milner efterfølgende ikke får et direkte rødt kort er mig ubegribeligt. 2 fødder i stempling og ikke engang et frispark.

Jeg synes dommere har en tendens til at give kort til visse personer, på baggrund af tidligere kampes forseelser, og også deres ry.

Mancini håndterede situationen meget dårligt igår. Balotelli har en pointe vedrørende sit andet gule, og manageren værdigede ham ikke et blik. Der var ingen grund til at behandle ham sådan, kig nu lige situationen igennem på bånd inden du hænger ham ud. Rigtig dårlig stil af en manager, og det er ikke noget der skaber et tillidsforhold til en spiller. Hvis han skal ristes, kan han blive det efter kampen privat i omklædningsrummet. Desværre er det ikke første gang han gør sådan, og min fornemmelse er at Mancini ikke rigtig vil tage ansvar for holdet og spillerne efter en dårlig kamp, men står med åbne arme og først i køen når City skal have ros.

Balotelli har i mine øjne forbedret sig betydeligt. Han giver holdet en masse for tiden. Han kæmper røven ud af bukserne, scorer mål, lægger op til mål, træffer gode beslutninger, har fået lidt selv-ironi og vigtigst af alt er hans attitude ændret markant til det bedre.

I øjeblikket går Balotelli-bashingen for vidt, han fortjemer det bare ikke for tiden.
Skrevet af LosChé
Hallo det er rent spin fra Mancini? Selvfølgelig ved han godt der er gult kort, men klubben har ikke brug for at lade mancini skabe unødvendige problemer i medierne. Specielt fordi Tevez sagen ikke er afsluttet endnu.
Danmark: FC Københan siden 1994 Spanien: Valencia CF siden 2005
Skrevet af TakeBallBack
Balotelli giver modstanderen chancen for at kaste sig, hvilket bliver udnyttet og koster B et rødt kort. Syntes det var urutineret og dumt, men så ikke forseelsen som tilsigtet som en grov handling.
Utroligt at jeg bliver banned når man ser, hvordan man united fans får lov til at sige hvad som helst!
Skrevet af Blastino
Så ikke det første gule kort, men det andet gule kort var, da 100% korrekt!
The Gunners
Skrevet af El Presidente 2012
Total sikkere gule kort, men klogt af Mancini lige at støtte Balotelli i denne situration, han kan jo ikke flippe ud på manden hver gang, især ikke efter han har vist en smule klasse på det seneste..
Skrevet af CNissen
Jeg forstår overhovedet ikke kritikken af Mancini i den her sag! Jeg syntes virkeligt han klarer det godt..

Først og fremmeste så syntes jeg at det er helt på sin plads at Mario bliver smidt ud.

Men Mancini håndterer det da pænt. Han har så mange super stjerner der alle sammen bliver behandler som stjerner alle vejne. Men Mancini viser jo netop her at der ikke er nogle overholdet. Ikke så meget pis. Hvis man så ser på hvad han rent faktisk udtaler, ja så er han jo aldrig efter spillerne. Nej han forsvarer dem altid i medierne.

Så harmoni ud af til og indadtil er der disciplin.

Der hvor city har et problem, det er med indkøbs politikken eller mangel på samme. Når man køber spillere ind er det vigtigt at de fungerer sammen, det virker ikke som om det er overvejet særlig meget hvordan kemien på holdet bliver.
Samtidigt må man rose citys indkøb, og her er det defensiven jeg har for øje. Der er stort set aldrig nogle forsvarsspillere der stråler fra dag 1 i PL. Der er altid en tilvænnings periode, det har man som tophold ikke råd til. Se bare Arsenal! Så city har primært købt spillere der er vant til tempoet og hårdheden i PL. At det så har kostet dem mange penge - ja det virker ikke som en relevant faktor :P medmindre UEFA på et tidspunkt viser nosser og gør noget ved de hold der har dårlig økonomi.

Skrevet af MKBH

Du har helt ret Mancini! Det andet gule kort til Balotelli var helt hen i vejret! Det skulle have været direkte rødt til den torskedumme italiener. At hans landsmand Mancini på sin fødselsdag fremkommer med en tilsvarende tåbelig udmelding gør dog ikke sagen bedre.
Skrevet af Nedved8800
Jeg synes Mancini har klasse ligesom Ancelotti når det kommer til dommerkritik. Ikke så meget piveri over dommeren som Ferguson, Wenger, Dalglish og Villas Boas.

OT:Synes det andet gule kort var hårdt dømt
Skrevet af Nedved8800
Jeg synes Mancini har klasse ligesom Ancelotti når det kommer til dommerkritik. Ikke så meget piveri over dommeren som Ferguson, Wenger, Dalglish og Villas Boas.

OT:Synes det andet gule kort var hårdt dømt
Skrevet af Futsal10
@ MKBH

Er vi lidt dobbeltmoralske?
Skrevet af Dr.JoeDoe
Jeg er enig med Mancini.. Synes heller ikke den er til gult. Det ser lidt klodset ud, da Mario nærmest stormer ind i Skertel. Men, nu det skete i England kom det lidt bag på mig, at dommeren valgt at give det andet gule kort.
Der plejer at være meget, meget højere til loftet og især hvis en spiller har modtaget et gult.

Skrevet af Kim W
Den kan sagtens dømmes, men at kalde den et klart gult kort og svine Mancini og Balotelli til er dumt. Som jeg skriver et andet sted, så ville Peter Møller aldrig nogensinde have spillet en 1. halvleg til ende, hvis det var dommerstilen i alle kampe. Balotelli laver en fejl og det er at han giver dommeren muligheden for at dømme den. Det kan jo godt gøre ondt hvis den rammer plet, men jeg synes nu også at det ligner at Skrtel helt bevidst går efter det kort. Synes slet ikke at Balotelli skal svines pga. dette og synes det er fint at Mancini går ud og forsvarer ham. Havde det været en anden end Balotelli havde ingen talt om det. Der blev lavet 5-6 grimmere frispark i den kamp, som ingen taler om.
Skrevet af peppesignori
Mener heller ikke, at den var til kort, men kan godt forstå at Mancini bliver frustreret over, at Balotelli får raget to gule til sig på så kort tid og at han ikke har en mere professionel tilgang til spillet. Derimod burde Milner have fået direkte rødt.
Skrevet af Clemme_
Det er da to gule kort. Ingen tvivl.
Men i de her kampe, bør/er det normal lige længere snor. Og det synes jeg også der skulle være i denne. Synes ikke det så ud til, at det var overlagt flæsken med albuen.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
annonce
0