Snak

Mere indhold efter annoncen

Mancini: Kan vinde titlen i næste sæson

tir 9. apr 2013
Roberto Mancini slår igen fast, at mesterskabet i England er afgjort. Han kigger i stedet på andenpladsen og næste sæsons titel.

Læs hele nyheden her
Ja der er jo altid næste sæson, he he :-)
YNWA If youre in the penalty area and dont know what to do with the ball, put it in the net and well discuss the options later. Bob Paisley quote.
Der er vel ingen tvivl om, at Man City har underpræsteret i denne sæson - og ikke kun i den hjemlige liga. Hvis de i næste sæson præsterer det som de kan, og uden de store udsving som har præget dem i denne, så vil pointforskellen mellem dem og byrivalerne ikke være så stor igen. Om det så vil være nok til at blive mestre igen er en anden historie, men de vil kunne presse Man Utd langt mere end det har været tilfældet denne gang.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det kan vel altid diskuteres om forskellen på holdet er fortjent eller hvad.

Plejer bare at læse herinde at stillingen ikke lyver. Så pt er city 12 points dårligere.

Næste sæson kan Chelsea og Arsenal jo også vinde lige så godt som city. De bruger vel en millard til sommer og får ny træner og kan så starte forfra
- Vi ved, at vi kan vinde titlen i næste sæson, men i denne sæson har vi begået for mange fejl.

- Det er vigtigt for os at få andenpladsen, og det var vigtigt for os at vise, at vi ikke fortjener at være 15 point bagefter..... siger Mancini.


Mange fejl = Manglende indkøb, som helt sikkert havde gjort forskellen eller noget.

-15 point = Det er meget bedre med -12 points, det er jo en verden til forskel, det kan rede omdømmet og starte den gyldne ære.

Tænk hvis man skulle have slutte sæsonnen som et -15 points hold, det ville næsten ikke være til at bære.
annonce