Snak

Mere indhold efter annoncen

Mancini bankede Roma-sejren i hus mod Juventus

søn 5. mar 21:44

Gianluca Mancini scorede det afgørende mål, da AS Roma søndag aften vandt 1-0 over Juventus i 25. spillerunde af den italienske Serie A.Læs hele nyheden her
Mancini er usympatisk, Moise Kean uintelligent i sin handling. Juve spillede okay, men lidt for langsomt. Dejligt Di Maria fik en hel kamp.
Hvordan kan Juve tabe den kamp. Roma er ufatteligt ringe men for langsom boldomgang og for defensiv tilgang til kampen gør igen igen livet svært for Juve .. elendigt. Og Vlahovic ..nogle købere derude? Pls
Mancini usympatisk .?.. 🤣 hele Juves DNA er usympatisk
Er Mancini usympatisk? Det klinger sgu lidt hult kommende fra Juventus lejren, som har snydt og bedraget og ønsker udbryder liga.
Torskedumt rødt kort til Kean, men Mancini gør altså også hvad han kan for at fremprovokere det.
Jeg kan virkelig ikke li´ Mancini. Han er virkelig et fjols og smider sig konstant. I dag når Pogba at smide sig mere på de 20 minutter han er på banen. Imponerende.

Sparker Kostic ikke Ibanez ned væk fra spillet - til et direkte rødt? Det tænkte Allegri i hvert fald.
Tror virkelig også jeg ikke kunne udstå Mancio, hvis han spillede for alle andre hold! Svarer vel til at Milan fans forsvarer Theo Hernandez!
Nå, men sikke et mål af ham i dag! Daje!
Moise Kean må virkelig mangle en del hjerneceller. Allegri så heller ikke ud til at være tilfreds med ham, så mon ikke der går langtid før Kean igen får minutter på banen. Top 4 ser så godt som umuligt ud nu for Juventus.
annonce