Snak

Mere indhold efter annoncen
Almindelige ansatte bliver vel fritstillet og skal finde andet arbejde, som vel er almindelig procedure ved konkurs. Kreditorer har vel en kreditforsikring. Enhver handel er forbundet med usikkerhed, så kreditorerne sikre vel sig selv.


Skal vi ikke bare stoppe den her.

Du har jo tydeligvis ikke forstand på det.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
vi husker vel Overmars,Petit,Henry,Bronckhorst,Hleb(alle fra Arsenal:)... ikke billige penge der slap der...
@Burgerking

Dem kan de "nye" Barca fans vel ikke huske ;)
Dem kan de "nye" Barca fans vel ikke huske ;)
Ren verdensklasse!
Dem kan de "nye" Barca fans vel ikke huske ;)


+1
Forza Nerazzurri! Inter, ti amo!
Du kan meget vel kalde Real Madrid og City købeklubber, men det er nu et faktum at begge klubber har nogle enormt succesfulde ungdomshold. Fx i La Liga er der jo et HAV af spillere, som har fået deres fodbolduddannelse i Real Madrid, at klubben så ikke har tålmodighed til at give dem chancen og lade dem komme ind på holdet er så en hel anden side af sagen. Man skal virkelig være noget ekstraordinært for at slå igennem som ungdomsspiller i Real Madrid, Casillas, Raul er nok de bedste eksempler på dette.

Det samme gælder i City, hvor deres ungdomshold i flere år har vundet diverse store ungdomstuneringer og i mange år, før de fik mange penge, stabilt var en af de klubber med den bedste ungdomsafdeling sammen med West Ham.

I bund og grund er alle klubber købeklubber, fordi de bruger penge, rigtig mange penge for at blive på toppen, langt de fleste af de store klubber har nogle rigtig gode ungdomsafdelinger, men klubbernes politik og brug af disse er forskellige. Så kan man også vende den om, selvom Real Madrid har brugt langt flere penge end Barcelona på transfer, kunne det tænkes at det næsten udlignes, hvis man kigger på Barcelona investeringer i deres ungdomsafdeling?
Jeg er i hvert fald overbevist om at Barcelona har investeret langt mere i deres ungdomsafdeling end Real Madrid har.

I Barcelona ser du jo ofte at mange af reservespillerne er egne talenter, hvorimod det er det modsatte i Real Madrid, hvor du enten bliver en profil ellers bliver du solgt til en mindre klub.
København
Man kan have den bedste manager i verden, en magiker på bænken, men hvis man ikke køber ind, vil klubberne, der har købt gode spillere, altid vinde

Tag en klub som united - de har de sidste mange år ikke købt de gode spillere (med få undtagelser naturligvis), men de største talenter og udviklet dem til gode spillere...deri ligger forskellen mr. mancini ! Hvis i fortsætter jeres købekoncept så vinder i sgu nok alligevel ingenting.Det samme gælder i City, hvor deres ungdomshold i flere år har vundet diverse store ungdomstuneringer

Link lige til dette for det du skriver her tvivler jeg stærkt på:
De har indenfor de sidste 20år vundet FA youth cup een gang og tabt finalen een gang. Om de har vundet private turneringer kan man vel ikke bruge til så meget?
LUHG
Problemet i Man C er de spiller de henter.. ville ikke blive overrasket hvis de hentede endnu en angriber, helt ulogisk hvis du kigger på Citys 4 stjerne angriber.. ingen andre klubber ville drømme om at bruge 200+mill for endnu en angriber når man har Ade,Balotteli,Tevez og Dzeko.... desuden har de en super reserve i JO.

City har holdet til at vinde titlen, men hvad med CL?

Deres forsvar er vel et af de bedste i verden? Lescott,Toure,Kompany,Kolarov,Richards,Barry.. de kan forstærke bænken hvis de vil, men deres forsvar er godt.

Det er midtbanen der måske halter? de mangler en playmaker ligesom Ozil/Zidane/Fabregas/Iniesta?

Spiller jeg tror City henter.

Sanchez fra Udinese pris 300/400 mill
Kaka(200 mill)
Fabregas(350 mill)


Sikkert er det at de ikke har brug for en ny målmand og angriber... but you never know with city og deres ejer/manager.
Toure er der nok ikke længere, at så du synd at de ikke har brug for en angriber er en fejl. Adebayor er færdig i klubben og jo har sagt at han vil til en klub hvor han får fast spilletid.

Kaka er en god muligehed, men tror at han tager til Liverpool hvis han tager afsted fra Real Madrid.

Sanchez fra Udinese kommer nok til at koste alt for mange penge.

Så jeg vil sige Ny angriber,midtbane spiller og en forsvars spiller
Grunen til at Utd ikke har købt meget ind er at de ikke har haft råd til det..Ronaldo pengene til f.eks til afdrag af renter..udover det har Utd,Real,Barca,Milan m.fl skovlet penge ind i mindst 15 år pga Champions League. Dette gøre bare foreskellen større og større mellem de store og de små. Enten er man med eller ej. Kun forfriskende at City og Tottenham gør de store trods i England,de andre tror jo de har patent på top 4 og CHL. At City skal bruge så mange penge inden for 2-3 år blot for kun at blive nr 3 el 4 viser jo hvor langt de andre er foran pga Chl pengene. Tænk hvis man lavet amerikanske tilstande med DRAFT. Så kunne Bolton med tiden f.eks vinde Premier League..
annonce