Snak

Mere indhold efter annoncen

Mandagsbold: Frygteligt at VAR bruges sådan

man 1. nov 2021

Mikkel Beckmann og resten af panelet i Mandagsbold ærgrer sig over brugen af VAR i FCN-AaB. Det er frygteligt at se, lyder det.Læs hele nyheden her
Hat og briller!!!
For hver fejldom, VAR laver, er der mindst 100 rigtige. Det er som om, at folk gerne vil glemme alt det gode ved VAR lige så snart, der er den mindste ventetid, eller der bliver omstødt til en korrekt kendelse.
Fulham FC - COYW! Borussia Dortmund - Echte Liebe! SønderjyskE - Næsten tyske! Svendborg forenede Boldklubber
Agervig

Jeg tror nu de fleste efterhånden godt kan se gevinsten ved VAR. Vi hører sjældent om VAR - og det er positivt for der bliver rettet så mange fejl rundt omkring.

Det tror jeg godt folk ved. Og så vil der være smuttere som denne kamp. Hvem end der har siddet i VAR og dommerteamet må virkelig have røde ører.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Det er rigtigt, at der naturligvis er kommet flere korrekte domme med VAR. Det er langt fra 100 til 1 ratio, som du skriver, men nok nærmere 1 til 10. Altså for hver VAR-fejldom er der 9 rigtige. Det er i sig selv ikke nødvendigvis en dårlig ratio.

Men følelsen af uretfærdighed er også 10 gange større, når man ved, at en fejldom bliver set igennem, og udfaldet efter gennemgangen stadig er det samme.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Synes det vil være en god ting at få en forklaring fra VAR-dommeren, så vi andre bliver klogere på, hvorfor de dømmer, som de gør
VAR SKAL UD AF SPUPERLIGAEN...VAR har spillet fallit og ødelægger spillet og glæden hos både tilskuerne og spillere, der skal vente i flere minutter på at flere dommere nærstudere en scoring eller anden situation, før de kan træffe en beslutning. Det kunne man så nok leve med, hvis man så havde sikkerhed for, at man fik den rigtige beslutning og fik elimineret fejldomme. Men nej, det er jo på ingen måde tilfældet. En situation fra gårsdagens kamp kigges igennem i flere minutter af flere dommere, som derefter træffe en beslutning. En beslutning, som er yderst tvivlsomt og direkte forkert efter de flestes opfattelse, herunder også de implicerede spillere fra begge hold jf. deres udtalelser i Onside. Dette sker på trods af flere dommere skal bruge 2-4 minutter på at kigge tv. Uanset om der er plads til fortolkning er forseelsen i hvert fald ikke klar og åbenlys. Retningslinjen for VAR siger "Er der elementer i en kendelse, der går i begge retninger, bør VAR som udgangspunkt støtte dommerens kendelse". Hvordan dommerne så kan ændre det til et straffespark er helt håbløs og ja, vi afventer med spænding dommernes forklaring, som de åbenbart ikke vil stå frem med på TV.
At man så senere i samme kamp, ikke kan se en hel åbenlys straffe og ikke en gang vil kigge situationen igennem på tv, skriger jo til himmelen. De eneste der ikke kunne se det straffe, var åbenbart de 3 dommere og og 2 linjedommere. Minimum 5 dommere har altså overværet situationen og selv med hjælp fra TV har ingen af dem evnet at træffe den rigtige beslutning...Tja hvad er det så vi skal med VAR.

Brug dog de mange millioner det koster at drive VAR til at indføre fuldtids professionelle dommere...så kan de også fyres hvis de ikke lever op til standarden Det kan næppe blive dårligere end det vi har nu.
Pbx +1
pbx + 2
Vil satme også gerne høre begge dommeres (sø)forklaring på denne yderst amatøragtige fadæse. Det kan resultere i, at dommerne reelt er med til at afgøre op og nedrykninger når de laver så åbenlyse fejl.

Gårdsdagens fejl er så grove at det tegner til en bevidst handling fra dommerstanden. Det er simpelthen pinligt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce