Snak

Mere indhold efter annoncen
Siebel - tror faktisk ikke nettet kunne være mere ligeglad
Nisi Dominus Frustra ...
øhh - det virker ikke sådan!

Jeg skriver min mening om en rotte-klub og det virker til at jeg har trykket på en knap!
Har agf penge i skattely? Jeg synes bare det et sørgeligt at forsøge at kæde det sammen med klubben i din iver over at finde noget morals forkasteligt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Det er efterhånden længe siden. Men jeg erindrer en parantes som gerne skulle vise at det skal AGF dog ikke stå på mål for.
Men derfor bringer du det alligevel frem, når du skal forklare hvorfor agf er en rotteklub. Sørgeligt. Er der andet du vil trække ud af røven for at bakke dit bavl op? Måske en ung person en gang har givet dig forkerte byttepenge tilbage i pølseboden?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Jeg har lavet min liste, stav dig igennem den!

Det er helt ok du synes det er sørgeligt, mit liv ændrer sig ikke af den grund. Jeg forstår faktisk ikke at du ikke nyder optakten til jeres kamp i stedet. Du må da få det bedre end at sidde og skrive skældsord på nettet.
@Siebel
Hvad mener du med;
“- alt for mange tilskuere på stadion”???
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Siebel
Rotteklub ligefrem .. er det det bedste du kan fremdrive? Skal man svine til så gør det dog for søren med stil fremfor det der Vestegns jargon
Nisi Dominus Frustra ...
Siebel.

Din plade er tyndslidt og du begynder at blive kedelig.. kom nu lidt.
moderator
Hæv niveauet, Siebel!
https://kortlink.dk/sudv
annonce