Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er sket meget med Aab siden det sidste mesterskab. De spiller noget der ligner en 6-3-1 formation hvor de før spillede bolden fremad nu losser den frem til deres modstander.
AaB har også brug for en angriber, Pohl får Thomas Augustinussens sparke teknik til at ligne verdensklasse. Pohl kan nok bliver fin som en angriber der ligger lidt bagved en stærkere angriber der er god i felted og som kan holde på bolden.
Det er kun gået nedad siden Allan Kuhn forlod Aab :(
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Sidste AaB sæson i Superliga i denne omgang? Det virker ikke til, hverken Gaarde eller Wieghorst har hvad der skal til. Underligt så laaaaang snor Pohl og ikke mindst Risgaard får. Og så er der noget helt galt med sammenspillet i forsvaret.
Håber inderligt der snart sker noget positivt i Aalborg.
Undrer mig virkelig over at alle fokuserer på angriberne ?
Vel skal de da score på chancerne,men Aab´s forsvar derimod...uha !
7 mål inkasseret i 2 kampe,de sejler jo rundt...
AGF Manchester United
Ud med Tranberg
Der er alt andet lige mange fede fodboldhold i Superligaen efterhånden, og det er ikke nødvendigvis de største, der spiller den sjoveste omgang. FC Helsingør, Lyngby, Hobro og FCN gør det sgu fremragende med det, de har til rådighed.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Ligner aab og Rfc skal i nedrykningsspillet.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Hvordan spillede Okore?
"Van Nistelroy var jo ikke særlig god! Det eneste han gjorde var at prikke bolden i målet" - Citat af messiXYZ
Hvordan spillede Okore?


Jeg så ikke hele kampen men synes det jeg så af kampen var han den bedste defensive spiller på banen for AaB. Gode taklinger, gode afleveringer og godt pres på FCN. Trist det føltes som om han skulle være alene om det til tider. Jeg håber dog og tror på at AaB kan blive bedre med tiden. :)
AaB siden fødslen. Jeg er far og søn til Aristoteles.
Klart rødt til Mtliga og straffe i samme situation!! Utroligt den ikke bliver dømt!! Dårligt dommerarbejde! Klart, at kampen ville blive en anden, hvis det var blevet dømt.
Sidste uge var FCN også lidt heldige med manglende kampafgørende kendelser( straffe på Kliment)
Jeg håber snart Wieghorst sender Pohl til en ordentlig psykolog.. Det er sgu da synd for ham, at han går i panik hvergang han får bolden i nærheden af modstanderens mål.
annonce