Snak

Mere indhold efter annoncen

Mark Hughes revser Alonso efter tackling

lør 14. apr 2018
Mark Hughes er fremme med de store gloser, når snakken falder på Marcos Alonsos tackling på Shane Long i eftermiddagens Premier League-kamp mellem Southampton og Chelsea.

Læs hele nyheden her
Man kan følge Hughes. Imo burde være tacklinger som den Alonso lavede i dag som de går ind og straffer meget hårdt. Worst case er det også en tackling der kan give en slem acl skade.
Et mysterium er det at Southampton giver en mand liv til at rykke to hold ned i samme sæson. I guder, han er en elendig manager. Hvor mange gange skal det demonstreres?

Men selvfølgelig skal han hænge sit hat på noget, når de smider en 2-0 føring hjemme og næsten med garanti rykkede ud
@anders.hede
Kommenterer du på den rigtige artikel?
Hvis dommeren havde gjort sit arbejde, så havde Alonso ikke været på banen til at slå det indlæg der gav Chelsea tro på tingene.

Kan godt forstå manden. Kom nu med VAR.
CHAMPIONS #sharkteam
City

Du er klar over, at VAR ikke med sikkerhed havde ændret noget som helst ikk? Du virker som et lille barn der tror, at bare VAR var indført, så havde alle fejl forsvundet.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Alle fejl burde da også blive elimineret, hvis der bliver indført VAR? I hvert fald alle de situationer der bliver "challenged". Så længe vi taler om fejl, og ikke vurderinger, som situationen på straffesparket mellem Real og Juventus var det, kommer der ikke flere fejl efter VAR.
"Det eneste anstændige menneske i Real Madrids præsidentloge er rengøringsdamen" "I’d rather sell groundnuts than play for a pathetic team like Chelsea" - Eto’o in 2005 Barca, BVB og FCM
"Alle fejl burde da også blive elimineret, hvis der bliver indført VAR?"

Burde? Ja.

Men det er jo netop derfor, at PL klubberne ikke stemte for det.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Hvis man har set hændelsen vil man vide at en situation som den her vil kræve 30 sekunder til at se at der skulle være rødt.
Rødt eller ej, dit hold smider 3 sikre point.
Super sub giroud havde gjort det onde uanset hvad.

Dårlig undskyldning.. kom videre... god tur ned i Championship;)
Alle "fejl" bliver ikke fikset med VAR. Straffesparket i Real - Juve vil det være 50% der mener skal dømmes, og 50% der ikke mener skal dømmes. Der vil altid være situationer man kan diskutere, når det kommer til en dommers linie. Offside kendelser og om bolden er over stregen, dem burde der ikke være tvivl om. Straffespark derimod, er en helt anden sag.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
annonce