Snak

Mere indhold efter annoncen
^ Fedterøv.
Y. N. W. A. #JFT97
Uanset om han vil væk eller ej så kommer han ikke det. Der er ingen klub der har over 2. milliarder at købe for. Og nej han bliver ikke solgt for 1.65
Nu er der vist heller ikke nogen der forlanger, at skribenterne her skal være uddannede journalister, men et minimum af viden omkring fodbold vil dog være at foretrække og er heller ikke for meget forlangt, vil jeg mene. Det er sgu et skråplan at videregive/opfinde faktuelt forkerte oplysninger på en nyhedsside.
Bruger blot fordi man ikke er uddannet journalist, behøves man ikke lave kæmpe brølere i hver tredje artikel der bliver lagt op. Hvis der var tale om små fejl, så fred være med det. Men nogle af disse fejl(som i denne artikel) er simpelthen så store at man ikke kan lade være med at påpege idiotien i dem. Man behøver jo ikke kende særligt meget til fodbold, for at vide at Neymar aldrig har spillet for Real Madrid.

De største forbrydere bærer jakkesæt
@altomsport
Problemet er jo, han ikke er "stjernen" på holdet. Da der opstod tøsekampe mellem ham og Cavani om straffe, da holdte Emery jo med Cavani. Hvilke skabte en del ballade i klubben både for Neymar og Cavani.

Grundet til skiftet var jo netop at skulle overgå Messi og Ronaldo, og en af parametrene er mål. Her vil Neymar selvfølgelig gerne have de "nemme" straffesparks mål med. Sådan han kan blive kåret til verdens bedste
Tror sgu det hele kommer an på om Brasilien vinder VM. Hvis de gør det, er Neymars chancer for at snuppe Ballon d´or rimelig gode, men hvis de ikke vinder er de nærmest lig nul. Hvis de ikke vinder, tror jeg sgu han smutter, da han ellers vil være nødt til at vente fire år igen, da det simpelthen er for urealistisk at PSG vinder CHL. Specielt nu når de ikke kom længere, med tanke på FFP.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Nu betyder det jo ikke nødvendigvis at han bliver solgt, men jeg kunne sagtens forestille mig en snedig leje aftale med Real - Leje i to år med et tvunget køb derefter.

Han bliver aldrig købt direkte, men PSG er nødt til at skulle lave et eller andet "snedigt" for ikke at bliver savet over af FFP
Jeg kan godt lide fodbold :)
Tænk at betale 1,65 milliarder DKK for at der allerede går rygter om et sommerskifte året efter.. Med al den uro og spektakel der kommer med Neymar, er han det næsten ikke værd..
Så kom nationen på banen igen. Slap dog af! Nyd dog dette gratis medie, eller start jeres eget fodbold side, og ansæt de proffer i mener aldrig vil lave en fejl. Utroligt at en lille "brainfart" får alle taberne op af stolen
Liverpool FC
Han er god, men PSG spiller altså også rigtig godt uden. Lidt ligesom Barcelona.
annonce