Snak

Mere indhold efter annoncen
zamorana, det så vi vidst rigeligt igår. udulige eroupæisk uden neymar. fuck de stank
Så kom nationen på banen igen. Slap dog af! Nyd dog dette gratis medie, eller start jeres eget fodbold side, og ansæt de proffer i mener aldrig vil lave en fejl. Utroligt at en lille "brainfart" får alle taberne op af stolen


Helt enig. Er helt sikker på artiklens forfatter ved at Neymar kom fra Barcelona, men kom til at skrive Real Madrid ved en fejl grundet de mange spekulationer om et skifte til Real, gårsdagens kamp mod Real og at både Barca og Real er spanske.

OT: Alt omkring Neymar er et stort cirkus. Han er en formidabel fodboldspiller, men når hans holdkammerater efter et enkelt nederlag begynder at tvivle på hans engagement synes jeg simpelthen ikke han er målene og den økonomiske investering værd. Håber ikke for Real Madrid at de smider plus to milliarder for ham til sommer..
Han skifter ikke til real.han blir og PSG går ud og køber nye spillere og måske en ny træner..men de slipper ikke neymar et år efter man har betalt et så stort beløb..Og vil real der skal ha bygget holdet op flere steder,smide 2 millarder for neymar,nej vel real skal ha bygget holdet op flere steder,og en hazard en ny spiller på toppen osv
Nok bare mine farvede briller (Hvid er så ikke en farve, men iaf) jeg kan se en masse logik i et bytte med en del forskellige spillere RM/PSG imellem.

Ronaldo/Neymar mener jeg er mest oplagt, ej det er nok bare drømmetænkning. Men Ronaldo kunne rage nytte af ikke at have lige hård modstand hver weekend, så kan kan bygge sig op til de store kampe, og PRG skal let kunne vinde ligaen med en Ronaldo der bare spiller 1/3 af kampene. Neymar er stjernen på PSG, og han er en naturlig arving after Ronaldo, så dette giver også god mening.

Benzema, ind bag Cavani giver imo også god mening for RM/PSG, måske Benzema kunne få et par rigtig gode år om han fik gang i skoringerne mod ringere modstand.

MEN jeg tror Neymar skal ud og opfører sig meget usportsligt før PSG slipper ham, selv hvis de får Ronaldo/Benzema i kompensation...
Real Madrid siden 2003
@Lindhard,

Problemet om jeg ikke har misforstået alt er at PSG skal betale for Mbeppa til sommer, og så får de mega svært at undgå "ekonomisk Fair Play" reglen, se de kan ikke gå ud og handle for milliarder igen, ikke uden at risikere at blive disket fra Champions Leauge.
Real Madrid siden 2003
Neymar har i denne sæson spillet 30 kampe for PSG og bidraget med 29 scoringer og 19 assists.


Fuldstændig latterlige stats, men alligevel kan man ikke tage dem helt seriøst så længe han spiller for et i en liga, hvor man er så langt over i niveau end alle andre.

NEymar var faktisk på lige fod eller bedre end Messi
indtil nu. Ser man på statistikken hvad angå betydning for holdet samt mål og assist, så er Neymar faktisk et lille % bedre end Messi. De to var faktisk ved at blive konkurrenter til næste års Ballon d´or. Men med denne udgang, så kommer Neymar nok til at blive nomineret men ikke nok til at vinde det.

- Den spanske liga er stærkere end den franske og det vurderes med.
- Nej, Ronaldo vinder den ikke i år, selvom om hvis de nu vandt i CHL. Han ville kun have præsteret i CHL og har slet ikke været der i sæson 17/18, og det er altså okay at indse det CR/ fans.

- Barcelona/messi har næsten ligaen og evt. cuppen hvis alt gå vel, i deres hænder, og vinder de den så snupper Messi trofæen, samt også i indbyrdes kampene så vandt barca.

Det store overraskelse ville være hvis City vandt CHL, så har de den hjemlige liga og CHL. Om der er nogen på det hold som kan vurderes som verdens bedste - hmm ja. Det kunne være en Bruyne, men der synes jeg stadig at han mangler flere- mål-effektivitet. City er mere som et sammenbygget hold.
(Det vurderes selv. baseret på historien ift. ballon d´or)

PSG-projekt, den tror jeg nu stadig på. Jeg tror at en små udskiftning og en kompetent træner skal der til og ikke en subtop træner. Iøvrigt alle er købe klubber (stop med det andet pjat) og ligesom de andre købeklubber, så kommer PSG også til at sejre i CHL.


Mvh. BCN
Elsker offensiv fodbold, hold der gerne vil spille bold og spillere der har/kan det ekstra touch. Det er fodbold når det er bedst!
annonce