Snak

Mere indhold efter annoncen
@BM.
Koncentrer du dig nu blot om Chelsea, og så lad os andre bekymre os om de klubber, vi holder med. Vi er også nogen, der fryder os, når Chelski taber. Men jeg føler ikke noget behov for at skrive det som en kommentar i en tråd om kampen.

Rolig nu min pige. Hvis du ikke kan tåle lidt banter, så hold dig til klub tråden.
halden

Nej man hater på Mourihno forbi han opfører sig som en idiot og altid har gjort. At han spiller kedelig fodbold (som kendetegn) er da ikke noget at klappe af heller.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
@Nomack: Jeg ser alle Uniteds kampe. DDG var ikke god det første stykke tid i klubben, men de seneste to år har har været i særklasse. To år i træk på årets hold i PL, hvor har er et niveau over de næstbedste. Han er verdens næstbedste målmand. Men du ser ham åbenbart tit droppe. Kan du ikke give mig et par eksempler fra det seneste års tid? Så skal jeg finde dig 100 eksempler, hvor DDG alene reder point til United.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
azza så bare skriv nogle kommentare til en ny mourinho tråd du selv kan oprette, så godt som du kender ham personligt, i har vel også været ude at rejse sammen:)
Jamen tillykke til de United fans som havde så fucking travlt med Navas og hans drop i CL. Hold nu kæft en fejl De Gea laver.

ok
Ja det var sgu fint, at hente 1 point ud af ingenting. Walis Pirlo igen igen :)
Og så skal vi vel have endnu et efterspil af Mourinho, hvor han udtaler at FA og dommeren er efter ham.
´We send him on, we send him on to bring ´em down, thank you my friend we feel so delighted, took away the 3 points from United, Joe Allen, oooohhhhh, Joe Allen oooohhhhh!´
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Ja jeg har sagt det mange gange. United kommer ikke tilbage til toppen med De Gea. Ikke stærk nok.
Hvordan kan man kalde De Gea en dårlig målmand?
Enten har man ikke set Man U spille en kamp i 2 år nu ellers er man ikke helt frisk i hovedet.
Manden har været grunden Man U fik point efter point efter point sidste sæson, at han så laver en enkelt drop, gør ham slet ikke dårligere end, den verdensklasse målmand han er.
Hold da op hvor er man fodbolddum, når man siger DDG er dårlig, og United ikke kommer tilbage til toppen med ham.. Han er med afstand den bedste målmand i Premier League, og kommer tæt på Neuer i at være den bedste!
At der så endda er nogen fans der giver ham skylden for at vi taber idag er jo helt til grin..
Vi skal score 3 mål mod et dårligt stoke hold, som ikke må komme frem til 3 store chancer i den kamp!
Scorer Zlatan i starten, så bliver Stoke kørt over, men en dårlig afslutning bliver nappet af en velspillende Stoke-keeper.
Pogba har også 2 kæmpe chancer han skal score på!

Stop nu med at whine så meget over Mourinho.. Det er ikke ham der skal afslutte de 100% chancer vi har foran mål.. Var spillerne lidt skarpere, så ville vi vinde 3-0 og så var der ingen der ville klage.. Det var bare ikke dagen idag.

På et eller andet tidspunkt finder United den rigtige Formel, og så skal der nok komme point på tavlen.. At sammenligne Mourinho´s United med moyes og Van gaals, er idioti.
annonce