Snak

Mere indhold efter annoncen

Martin H: Skuffet hvis jeg ikke spiller

tor 4. jul 2013
Martin Hansen tager konkurrencen i FC Nordsjælland med krum hals. Han er skuffet, hvis ikke han står i første Superligakamp.

Læs hele nyheden her
Rolig nu. Jesper er klart førstevalg. Og du skal være god hvis du skal snuppe Davids plads på bænken.
Du har vidst ikke set Martin Hansen spille, han er klart bedre end David Jensen. Martin Hansen er inde omkring landsholdet indenfor 2 år, ikke som førstevalg, men ihvertfald 2 eller 3.valg. Men mon ikke Jesper Hansen ryger afsted også Villadsen. Så står man tilbage med David Jensen, og ham burde man udleje igen.
CFC <3 CPFC <3
Indrømmet, det har jeg ikke. Skriver jo også bare at han skal være god hvis han skal vippe David af pinden.

I den føste træningskamp var han nu ikke imponerende. Han igangsætninger lod noget tilbage at ønske hvorimod David Jensen spillede en brandkamp - dog med et par uheldige udspark.

Martin Hansen er dog udtaget til træningskamp i dag - løvrigt sammen med en masse reservespillere - sammen med Jesper Hansen. Jeg ved ikke hvor meget man skal lægge i det.

Meningen er vel at Jesper Hansen skal skydes af og Villadsen får lov til at forsvinde. Derefter er det en kamp mellem David Jensen og Martin Hansen mens Jannich Storch forbliver 3. målmand.
divaaaa
[b]SønderjyskE Fodbold[/b]
Hvis Jesper Hansen derimod ikke skydes af sted bliver det lidt af en sviner til Martin Hansen. Forstår heller ikke at David Jensen endnu ikke har fundet noget bedre. Er i mine øjne klart bedre at satse på end Villandsen.
Martin Hansen spillede sig vist ikke tættere på start-11´eren med kampen mod EFB i dag. Han var på skovtur uden for feltet og header bolden lige hen for fødderne af en EFB spiller der kunne score i et tomt mål.
[quote]Hvis Jesper Hansen derimod ikke skydes af sted bliver det lidt af en sviner til Martin Hansen. Forstår heller ikke at David Jensen endnu ikke har fundet noget bedre. Er i mine øjne klart bedre at satse på end Villandsen[/quote

FCN forventede at sælge Jesper Hansen i sidste transfervindue og her var planen at David Jensen skulle være 1. målmand og Villadsen 2. valg. Da Jesper Hansen ikke blev solgt valgte man at lade Villadsen være 2. målmand og udleje David Jensen til AB for at han kunne få kamptræning.

I mellemtiden dukkede så lige Martin Hansen op og det ligner en meget lige målmandskamp pt.
annonce