Snak

Mere indhold efter annoncen

Martinelli og et selvmål gav Arsenal perfekt PL-start

Skrevet af bold
fre 5. aug 20:51

Arsenal var længe presset langt tilbage mod Crystal Palace, men Mikel Artetas tropper vandt 2-0 og fik en perfekt start på Premier League-sæsonen. Læs hele nyheden her
Skrevet af BobF
ja tak. på en svær udebane...COYG
COYG St.Pauli
Skrevet af SønAfKlopp
Flot kamp af Arsenal. Klart det af London holdene, som jeg holder mest med. Ville elske at se CHL tilbage på Emirates!
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af Sims91
Fantastisk præstation af Joachim Andersen. Han så for god ud til Crystal Palace i aften.
Skrevet af DonGunner
Virkelig fint resultat, men den kunne let være gået galt. Det høje pres indtil 0-1 målet fungerede så godt. Vi var fuldstændig over dem og skabte chancer på chancer. Bagefter var det virkelig skidt og Crystal Palace overtog kampen. Det er bekymrende Arteta ikke har en plan B.

Ramsdale ikke helt sikker i fødderne, men ok kamp. Ødegaard må gerne skyde nå han har så store chancer. Saliba med endnu en overlegen kamp, ser rigtig lovende ud! Joachim Andersen spillede også helt fantastisk og nærmest alle Crystal Palace chancer startede med hans sukkerballer. De sad i skabet hver gang.
Skrevet af RaSMuS.
Overlegen præstation af Joachim Andersen. Banens bedste spiller i aften. Ærgerligt at han ikke spiller for et bedre hold end Palace.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Lindhardt
Sådan Arsenal blir helt sikkert top 4.
Skrevet af Drondomingo
Lækker start. Dybt imponeret af især Jesus og Saliba. Vi ser stærkere ud, men stadig lidt vej. Stadig stor brug for en idag også både “usikker” og storspillende Ramsdale.
Skrevet af GudEbening
Måske lidt misvisende resultat. Synes the gunners var maks presset i anden halveg og scorer lidt ud af det blå på nærmest den første chance de har i halvegen. Men flot defensivt arbejde og virkelig flot debut af Saliba!
Skrevet af VB-spurs
Som andre nævner så var Joachim Andersen klart banens bedste.

Arsenal skal (på trods af gode 30 minutter i første halvleg) være yderst tilfredse med 2-0 sejr. Palace var virkelig gode i anden halvleg.
Skrevet af Smör40
God kamp lidt ærgeligt at Palace er så tamme offensivt de ska sgu tro noget mere på egne evner de har masser af styrker der. Jeg synes ikke Arsenal spiller nogen specielt god kamp de var dog aldrig i fare og med heldet fik de 0-2.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af StefanL
Fantastisk resultat på en meget svær udebane!
Spillet var mildt sagt ikke prangende, men så meget desto bedre med en sejr. Nu er det værste pres væk, og nu bliver det en (forhåbentlig) helt anden kamp mod Leicester hjemme på Emirates, hvor vi så også gerne lige skal få gang i Jesus :-)
Arsenal - siden 1995 Næstved - siden 1990
Skrevet af Fingerz
Joacim Andersen... Hold da kæft en præstation. Taber vel ikke en eneste duel?
Han kan det hele. Komplet forsvarsspiller som bare bliver bedre og bedre.

I den grad "taber holdets" - og måske nok kampens MOM
Skrevet af langtfraliverpool
Skysports: Gary neville og Carragher nævner J. Andersen som en af de bedste quaterback CD´s i Pl i moderne tid. Bum! Han var suveræn i sine lange afleveringer. men som Arsenal fan, var saliba en stærk 2´er som MOM.
gunner since 94’
Skrevet af Smör40
Han var da også vanvittig god iaften Joakim, vinder alt og ligger så flotte lange dybe afleveringer, fremtvinger også det første gule kort mod Xhaka, banens klart bedste iaften.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Et tu, Brute?
Offtopic - hvad er der sket med bolds videosektion? Virker som om jeg kun kan se videoer i toppen af artiklen. I det gamle setup var der en hel stribe videoer med mål osv.
Skrevet af Målræven
Fedt at Joakim A gør det så godt.
Saliba var også voldsom til aften. Satte vitterligt ikke en god forkert.
Skrevet af Abel02
Bolds nye setup er bare tamt.. de snakker om fornyelse men det kan man gøre på mange måder.. det her er tåbeligt :-) men jeg tror på bedre tider!
Skrevet af VIF57
Fedt Gunners.
Skrevet af Tom Wanks
Overbevisende start, men siden faldt vi sammen. Som andre er inde på; vi skal blive bedre til at omstille os - kampen kunne let have endt uafgjort. Enig i øvrigt mht. JA - ham kunne vi godt bruge (incl. Vieira, men jeg ved godt at det ej er populært at ytre).
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce
0