Snak

Mere indhold efter annoncen
Fjolset forsætter :D
Mbappes kritik går ikke på hvorvidt bredden er bedre i UEFA, men at Argentina (og Brasilien) ikke har mødt nævneværdig modstand i kvalifikationen til VM.

Jo, den er netop også møntet på bredden. Kritikken er todelt og går både på, at de sydamerikanske hold har en ulempe, fordi modstanden ikke er på niveau med de europæiske hold - hvilket jo i den grad omhandler bredden - samt, at Brasilien og Argentina ikke møder høj nok kvalitet på deres vej til VM. Som jeg lige har påpeget i en anden kommentar, så er det fair at pege på Frankrigs gruppe i kvalifikationen her, men hvad de ikke møder af kvalitet i gruppen, har de jo så til gengæld mødt i Nations League, hvor de jo stadig får lov at teste sig af mod hold med højt niveau. Man skal jo bare gå igennem Frankrigs modstandere, henover de seneste par år, for at bemærke en forskel i kvaliteten - og det er jo alt sammen med til at forberede dem til, når det så endelig gælder.
Mon ikke Mbappe overlever? Han skal snart spille Champions League mod Bayern, mens Martinez skal tilbage og spille for at kæmpe mod nedrykning ;)
Mon ikke Mbappe overlever? Han skal snart spille Champions League mod Bayern, mens Martinez skal tilbage og spille for at kæmpe mod nedrykning ;)


Mon ikke Villa nok skal komme med i top 8-10 i PL.

Men Martinez har jo vundet VM nu og blev turneringens bedste målmand.
Han er godt nok ved at blive min hade spiller nummer 1. Ikke nok med hvordan han opførte sig til straffesparks konkurrencen. Men synes det er være og langt over grænsen, den måde han køre på mpape.

Jan kan vidst ikke tåle at blive kendt. Han glemmer at allerede om en uges tid, står han på mål for et bundhold i premier league.

Esbjerg fan aston villa bliver ikke i nærheden af nummer 8, nummer 10 eller ned efter. Deres hold er ikke til top 10
Campeones35

Jeg synes ikke du er helt realistisk i dine synspunkter. Der var intet tyndt over det straffe. Der var klart hånd og det vil der blive dømt 10 ud af 10 gange. Armen har intet at gøre der, og hele opspillet til det sidste Argentina mål var ikke heldigt, men godt spillet. Og ja så vat det heldigt den kom ind tik Messi, men ikke heldigt at den kun var inde over stregen. Der er ikke noget der hedder heldigt i fodbold, heldet følger de folk der arbejder hårdt, det var heller ikke heldigt at japan fik sit mål, det var også bare en spiller der gjorde alt for at nå bolden. Synes nu heller ikke man kan klandre, messi har altid været eksemplarisk også selv om han er blevet savet ned af flere omgange i en kamp. Og ja han kaldte ham idiot oh fjols, men man skal også have lov at vise følelser og på et tidspunkt er det fir meget til man gider at finde sig i det. Holland var jo heller ikke et hak bedre end Argentina.

Den eneste der er et fjols er Martinez ikke pga. Det han gjorde i straffesparks konkurrencen, men den måde han har opført sig bagefter over mbpape
Hvornår fanden er folk begyndt at have ondt af Mbappe? han er da ellers blevet svinet til herinde tidligere, pga. hans kontrakt med PSG blev han kaldt det ene og det andet! kææææft hvor er folk sjove!!!
Utroligt at Argentina ikke bare kan vinde og være glade for det. Hvorfor overhovedet bruge krudt på andre i sådan en lykkelig situation. Det er usympatisk og udtryk for mindreværd. Sådan en opførsel (og der har været flere af den slags episoder) foregår stort set kun i fodbold. Håndbold, badminton, rugby osv, er der mere respekt for modstanderne og udøverne er bare mere dannede. Nogle gange blir jeg helt flov over at følge fodbold og fodboldspillere så tæt, når de så viser sig at være nogle hjernedøde og usympatiske typer. Dem er der desværre lidt for mange af i fodbold. EM er et fint eksempel på det. Forfærdelige rollemodeller og dårlige tabere med den mobbeadfærd. Øv.
Jøsses, man skulle tro at manden havde begået et mord. Han lavede en bøvet penis-joke og dansede i glædesrus med en dukke - han er altså ikke krigsforbryder.
Fair nok, hvis man ikke kan lide manden, eller synes at det dér er for meget, men lad lige være med at skære hele Argentinas befolkning over én kam på grund af det. Der er vel også lige præcis 0% chance for at en eller anden dansker havde teet sig åndssvagt hvis vi rent faktisk havde vundet EM sidste år, eller hvad?
Det er i hvert fald ikke noget der er i nærheden af at sætte mit pis i kog...
annonce