Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Losblancos2.0
Haha ingen giver et fuck for dit LBGT shit
Skrevet af FC Hansa
@Roscoe: Hvis han var så afgørende, hvorfor tog han så ikke Frankrigs straffespark i hhv ordinær kamp og forlænget?
Skrevet af bobeto
Der er godt nok mange træmænd på bold. I alle store sportsgrene råber man på lidt skæve typer fordi de fleste elitesportsudøvere idag er så røv kedelige at se/høre på. Så når Argentina møder op som fodboldens John McEnroe, så det sku da fedt.
Skrevet af Roscoe
@Fc Hansa
Nu skrev jeg at han spillede en afgørende rolle i straffesparkskonkurrencen, hvor han mig bekendt reddede én og psykede (dét var til gengæld usympatisk) en anden til at sparke forbi. Det er faktisk tæt på at være definitionen på at have en afgørende rolle i en straffesparkskonkurrence - især når modstandernes målmand ikke redder noget.
Desuden reddede han en 100% chance i 120. minut, som gjorde at det overhovedet endte i en straffesparkskonkurrence...
Skrevet af Kenken
SønAfKlopp

Sammenligningen er fin da det er til din kommentar om at pege fingre af alle andre. Det er eu og andre da specielt gode til

Vildt der stadig findes mennesker der påstår Holland ikie opførte sig usympatisk i kvartfinalen. Så er det jo fordi man pr definition og absolut IKKE vil se det. Ingen skriver at Argentina ikke var medskyldige i den kamp. Du ser spøgelser men overser realiteter

Nå nej, danskere må gerne synge andre, bl.a. efter EM triumfen, men der er vi igen end at pege fingre, men husk ku alle fingrene der peger mod en selv
Skrevet af Slettet(341214221912)
Har mistet meget om ikke alt for Argentina efter det mod Holland og nu dette ! Rigtig flot at kalde andre arrogante når ens egen attitude ikke er et hak bedre ! Har intet mod arrogance tværtimod men dobbeltmoralske mennesker kan jeg ikke greje
Skrevet af Martinovic
@ SønAfKlopp

Du er på en umulig mission.
Mojn do!
Skrevet af Barda
@Kenken
Hvordan er det muligt for dig, at komme med modargumenter i ALLE tråde der på en eller anden måde kan associeres med Barca, i dette tilfælde Messis Argentina. Du går simpelthen i forsvarsposition i samtlige sådanne tråde.
Det er et besynderligt behov og du burde udvide din horisont og se mere nuanceret på diverse debatter, ellers fremstår du oftest mindre begavet og ensidig - Og i øvrigt én ingen gider debattere med.
Skrevet af Toon Toon!
Helt ærligt. De franske fans er efter Martinez og buher af ham, selv da kampen er forbi, og han skal hyldes. Jeg synes det er fint han giver dem lidt igen.

Det var dog en lidt upassende opførsel, men som en beskrev det på Twitter, så var det faktisk en fantastisk fuck-finger til alt det polerede og koreograferede som FIFA og Qatar havde planlagt. Hans penis-gestus passede slet ikke ind og var ikke en del af deres planer - og på den måde var det egentligt meget fedt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Thommo
Troede egentligt folk ytrede de kan rumme andre kulturer, er med på folk tænker et og ytrer noget andet, Argentina er en anden kultur end vores tøse kultur, respekter det dog lidt. Jeg elesker argentinere for deres attitude, selv dengsen messi har vist nosser denne slutrunde.

Jeg er ikke så rummelig endda, så jeg er ligesom alle andre danskere
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Argentina fik reddet et helt igennem forfærdeligt vm, det er skønt med lidt passion og lir, og så op i hans jørgen med alt det "korrekte"

Det er forskelligt, hvad man synes, der er god lir. Martinez “gestus” er for meget røvballe efter min smag. Jeg havde nok synes, det var god lir, da jeg gik i 5. klasse. I dag vil det kræve meget store mængder alkohol. I mine øjne er det lidt uværdigt/patetisk. Vi taler om en voksen mand, der kører pikhumor foran alverdens rullende kameraer. Come on…
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af realmadrid7
Messi fortjener det her VM så meget, men hold nu kæft en klam gruppe af spillere hos Argentina. Lige så sympatisk Messi selv er, lige så usympatiske er mange af de øvrige.

At man efter en sejr skal fokusere så meget på alt andet end at vise noget klasse. Aguero var ligeledes ude med skældsord overfor Camavinga på sin Instagram - så vidt jeg er orienteret, helt uprovokeret. En 34-årig der efter en VM titel, helt uprovokeret, opfører sig så barnligt overfor en 20-årig.
Skrevet af BeppeSignori
dE eR Jo bArE GaDedRenGe
Skrevet af SønAfKlopp
Sammenligningen er fin da det er til din kommentar om at pege fingre af alle andre. Det er eu og andre da specielt gode til

Der taber du mig sgu, hvis du føler, det er en valid sammenligning.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af MistGoose
Det er ikke noget, som kan få mig op af stolen i forargelse. Ej heller synes jeg, at det er specielt sjovt det Martinez foretager sig.

Men jeg kan derimod more mig gevaldigt over Qatar mandens ansigtsudtryk.
Dét er vitterligt hvad deres milliarder er gået til. En gadedreng der humper en guldhandske på live TV.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Toon Toon!
Dét er vitterligt hvad deres milliarder er gået til. En gadedreng der humper en guldhandske på live TV.

Haha ja præcis! Så fik de lige sådan en omgang med i købet
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af laligafan
Ting kan også blive lidt kedeligt, målmænd er kendt for at være lidt tosset.
Skrevet af MGPsamba
Målmænd er altså generelt lidt skøre.
De bedste målmænd er altså generelt meget skøre.
Skrevet af Kenken
Martinovic. Blev argumenter alligevel for svært for dig igen?
Skrevet af Kenken
Barda

Jeg er iiie i forsvars positiv. Overfor Barca, Messi eller Argentina men forsøger at forsvare sagligheden når folk spm dig angriber hovedløst usagligt.

Peg da fingre af dig selv også i stedet for af andre
annonce
0