Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Freja1967
Et foto der går over i historien …..
En mand der viser “sin” præmie/penis foran en sheik ….. - sådan !!!!

Aner intet om sheikens reaktion - men måske et lille smil , efterfølgende…??

Skal manden - ikke sheiken ! - ikke tilbage til Aston Villa og PL ???

Gad vide om han ikke præsenterer sin “præmie” foran hjemmepublikummet ?

Måske Messi tager sin “kåbe” på ved næste hjemmekamp ??

Godt at VM er godt overstået …..
Ahh, nåh nej DK….
Skrevet af Karhor
Kunne i øvrigt have været sjovt, hvis Messi havde afvist at iføre sig den dragt!

Klart respektløst overfor Argentinas trøje og samtidig et overgreb på historiens bedste spiller.

Og nøøøj, hvor skulle Infantino og sheikhen lige med i rampelyset så længe som overhovedet muligt. Kvalmende.

Men tak for en fantastisk og mindeværdig finale.
Skrevet af Goucho10
Det er sgu med personlighed, i stedet for alle de medie trænet robotter
Skrevet af Dr Phil
Martinez virker ikke til at være den hurtigste knallert på havnen, men billedet er simpelthen det hele værd. Helt fantastisk.

Jeg synes iøvrigt ikke der er noget galt i at komme med en gestus mod de franske fans, hvis de rent faktisk buede da de argentinske spillere fik deres priser. Fuldstændigt latterlig opførsel i så fald, men det harmonerer jo fint med den opførsel man har set fra fans i Frankrig af både Frankrig og Marokko.

Gad vide om der kommer et tidspunkt hvor fodboldfans igen stopper med at opføre sig som underfrankerede aber.
.
Skrevet af JUXTAPOZ
Folk skal lade være med at tro på mediernes løgne og clickbait. I 90% af tilfældene laver medierne helt bevidst forkerte oversættelser osv., ganske enkelt fordi negative historier genererer flest klik.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af LØMBØ
VAR er blevet så integreret i hverdagen, at det nu også findes i hovederne på alle mennesker. Ingenting skal gå uset hen og alt skal navlepilles ned i mindste detalje og der skal helst være nogen der skal peges fingre af. Den umiddelbare følelse skal dø og alt skal nøje overvejes inden en eventuel reaktion. Livet på kloden anno 2022, hvor de 99,9% debatterer om alt det de sidste 0,1% udretter.
Skrevet af stern-des-südens
Argentina er jo tæt på at være et såkaldt U-land så det er vel ikke overraskende at de er ligeglad med alt undtagens dem selv.
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Skrevet af Martinovic
@ Kenken

Du argumenterer jo ikke. Du skriver i øst og vest og taler altid helt ved siden af.

Martinez udviser usportslig opførsel og en usympatisk side og straks drejer du diskussionen over på Holland, Danmark etc. Prøv hold dig til emnet i stedet for at dreje debatten hver gang og gå i forsvarsposition.
Mojn do!
Skrevet af Taco mix
Det eneste jeg vil forholde mig til i dette shitshow her er, at det er hylende morsomt at den samme bruger der tordnede over at en træner lavede "kneppe bevægelser" ud til en bænk i superligaen, og kaldte det alt fra respektløst til karantæne på flere dage nu går ud og forsvarer dette her på forum i går, og kalder folk for "tyndhudet".

Det bedste eksempel længe på, hvordan bias og tilhørsforhold betyder alt.

Apropos tilhørsforhold, så vidste jeg slet ikke at der boede så mange fra Argentina i Danmark, og da slet ikke at de var så godt repræsenteret her på bold.dk.¨

Et stort tillykke med VM skal der lyde til jer. Fortjent set over turneringen.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Kenken
Taco mix

Keg fordtår ikke helt din pointe. Mener du også der bor mange franskmænd? Eller hvor vil du hen?

Martinovic
Altså modsat dig kommentere keg på subjekt frem for brugeren. Jeg svarer en bruger der kritiserer en for at pege fingre hvor jeg så kommenterer på, at du og nogle andre har kært en usmagelig pg usaglig ensidig smædekampagne siden Vm startede. Man kunne af hensyn til kvaliteten af jeres kritik godt kunne ønske en mere nuanceret kritik hvor i kritiserer alle der rammer ved siden ad og ikke kun Argentina. Det andet grænser til sygeligt
Skrevet af Juniorx
Syntes der er alt for få spillere der har brugt scenen til at håne Qatar på den her måde.

At alt skal være så stuerent er kvalmende, så det er helt perfekt med denne gestus som stjæler en del af det kvalmende show. Bare det at Emirer og Sheiker bliver irriteret er nok til at han skal hyldes.

At folk bliver stødt af denne hilsen viser at Qatars mission er lykkedes til fulde.

Ikke en sidder tilbage og snakker om dette helt igennem kvalmende VM. Det der forager folk dagen efter VM er en målmand der bruger en pokal som Penis. Misionen fuldført af Fifa!!
Skrevet af ThatDamnCat
Der er i hvertfald en Qatar sheik som ser ud til at være rimelig imponeret af Martinez´s gestus!
Skrevet af Martinovic
Men hvorfor skal det drejes over på, at andre hold har usympatiske træk? Nu er det Martinez´ ageret under og efter kampen, denne artikel handler om.

Mojn do!
Skrevet af BryanFury
At man efter en sejr skal fokusere så meget på alt andet end at vise noget klasse. Aguero var ligeledes ude med skældsord overfor Camavinga på sin Instagram - så vidt jeg er orienteret, helt uprovokeret. En 34-årig der efter en VM titel, helt uprovokeret, opfører sig så barnligt overfor en 20-årig.Fuldstændig enig, endda en titel han ingen andel har i overhovedet, det er totalt mangel på klasse.


Hvorfor har de så travlt med at håne deres modstander kan man virkeligt undre sig over.
Skrevet af SønAfKlopp
@Martinovic

Det fandt jeg ud af. Vil ellers gerne debattere :)
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af mansemand
Gad godt vide hvad ham sheiken på billedet tænker..
Skrevet af FC Hansa
@Roscoe: Ja men hvis han nu havde plukket Mbappés straffe i ordinær kamp var de ikke endt i straffesparkskonkurrence! Det var han sgu ikke så kæk
Skrevet af Slettet(352105221912)
Idiot. Mere usympatisk landshold skal man lede længe efter :D
Skrevet af Bløde babser
Troede egentligt folk ytrede de kan rumme andre kulturer, er med på folk tænker et og ytrer noget andet, Argentina er en anden kultur end vores tøse kultur, respekter det dog lidt. Jeg elesker argentinere for deres attitude, selv dengsen messi har vist nosser denne slutrunde.


Håber du joker.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af haraltidret
Jeg kan ikke få ondt i røven over at Martinez laver noget shithousery foran klaphatten Infantino og hans diktatorvenner. Hans gestus symboliserer ihverfald min holdning til at VM blev afholdt i en diktaturstat for anden gang i træk.
annonce
0