Snak

Mere indhold efter annoncen

Martinez skabte ravage under VM: Regler for straffespark ændres

fre 24. mar 12:21

IFAB ændrer ordlyden for reglerne for straffespark, så målmændene vil få indskrænket deres frihed, før et spark udføres.Læs hele nyheden her
Åndssvag ændring. Straffespark er jo netop et “mind-game”, hvor målmanden gør sit bedste for at psyke en sparker for at skabe de bedste forudsætninger for at kunne redde sparket. Det er infantilt, at man skal pålægge målmænd de her restriktioner.
Ej nu må de stoppe! I forvejen er alle fordele til skytten. Han må tage et langt tilløb hvor han næsten stopper op tre gange. Målmanden skal have en fod på stregen. Så kan man lige så godt bare dømme mål ved straffespark, og slå plat og krone om det efter forlænget spilletid.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Dejlig regl. Utroligt han fik lov til det. Mindgames eller ej, så gik han LANGT over stregen
Så mangler de bare at sparkeren skal have et kontinuerligt løb til bolden. Alle de stop finter er forfærdelige at se på, og gør målmandens arbejde tæt på umuligt.
Sådan er det når laveste fællesnævner gør sit indtog.
Ingen er i øvrigt i tvivl om hvorfor målmænd gør som de gør, men spørgsmålet er hvor grænsen for fairplay går. Det kunne Martinez helt tydelig ikke finde ud af på den største scene, så nu må alle rette ind.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Fodboldspiller idag skal være fejlfrie og må ikke noget som helst. Det næste bliver censur på hvad fans må synge på stadions. Latterligt og ærgerligt at se hvordan udvikling mod det perfekt menneske forsætter
Tror da, hvis man ville, at man kunne have stoppet idioten der, indenfor allerede gældende regler, omkring fair play, utilbørlig optræden etc ?
Og hvad så med at danse når man fejre et mål? Jeg tænker på Brasilien, skal det også forbydes
Fint nok, at de skærper reglerne overfor målmanden.

Det cirkus Martinez leverede hører ingen steder henne.
Y. N. W. A. #JFT97
Og hvad så med at danse når man fejre et mål? Jeg tænker på Brasilien, skal det også forbydes

Så længe de ikke danser foran spilleren, der skal til at tage et straffespark går det sgu nok.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce