Snak

Mere indhold efter annoncen

Martinez sviner dommeren og Van Gaal: Skal lukke munden

lør 10. dec 08:18

Emiliano Martinez blev den store helt for Argentina, men han brugte interviewet efter kampen på at tilsvine kampens dommer og Louis van Gaal. Læs hele nyheden her
Den slags kritik af en dommer plejer at koste. Det er rimelig dumt, når du står overfor at skulle spille en semi-finale ved et VM, at nogle af Argentinas spillere udtaler sig så kritisk om dommeren (det kan godt være at det er sandt, men det er stadig dumt). De kan jo i yderste konsekvens risikere karantæner for de udtalelser.
Frisparket der førte til udligningen var jo soleklart. Det er virkelig tåbelige udtalelser.
Tåbeligt kommentar af ham!
Håber han får karantæne!!
De havde dommeren så meget med sig i hele kampen, Messi fik frispark bare de kiggede forkert på ham.
Han selv trækker tiden ja nærmest 10 minutter ved sine målspark, jeg forstår ikke at der ikke falder kort ved dette vm for tidstræk!
Når både vinderen og taberen kritiserer dommeren, må der være noget om snakken. Der er ofte drama i de kampe, som har Mateu Lahoz som dommer. Måske bør FIFA og UEFA kigge lidt på det.
Begge landshold var utilfredse med dommeren. Han var mildest talt elendig og ønskede mere opmærksom på ham selv end selve kampen. Det er også i orden at man ytre sin utilfredshed efter en 1/8 finale. Det var en sand gyser. VM ‘ s bedste kamp indtil videre
Når både vinderen og taberen kritiserer dommeren, må der være noget om snakken. Der er ofte drama i de kampe, som har Mateu Lahoz som dommer. Måske bør FIFA og UEFA kigge lidt på det.

De havde dommertække hele kampen, opfører sig som komplet idioter og bliver ikke straffer for det.
At gå ud og kritisere dommeren er en meget smart måde at komme det i forkøbet, så de også er “ofre” for Lahoz - hvilket de ikke var.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Det er godt nok ikke smart at give sådanne udtalelser, når han egentlig bare burde at nyde sejren… Håber det giver karantæne ligesom Paredes burde få.
Det var dog ganske usympatisk med alle de udtalelser om dommeren fra de argentinske spillere!! Vær dog glad for at han ikke sender Paredes ud så man skal spille resten af kampen i undertal!! Vindere der tuder er ikke til at holde ud! Men fantastisk fodboldkamp at overvære!
Og Edgar Davids er stadig fuldstændig legendarisk! Røg lige tilbage til år 2000 da han var stjernen over dem alle! Jeg spillede 2 u14 kampe med sikkerhedsbriller med gult glas og air zoom 90 på fødderne på grund af den mand:-)
Der kommer ingen karantæner til dem der kritisere dommeren, (hvertfald ikke fra det vindende hold) er 100% sikker på FIFA ikke tør gøre det, de skal bare have dette vm overstået uden for mange skandaler, og sager der kan diskuteres (:
annonce