Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 1992
En vild sæson med alle de tilskuer. Mon det kan blive ved i næste sæson? Håber det, for sikke en stemning der har været til alle kampene. Så må resten af superliga holdene gerne følge med!
Skrevet af Slettet(470649220710)
Ikke meget bedre fck kommer til at være end Brøndby, når du ser på point. Nøj der var mange københavnere herinde som havde travlt med at pointere det for 1 år siden. :) Hvad er holdningen nu?
Skrevet af Bløde babser
Ikke meget bedre fck kommer til at være end Brøndby, når du ser på point. Nøj der var mange københavnere herinde som havde travlt med at pointere det for 1 år siden. :) Hvad er holdningen nu?


At det ikke er hvad vi forventer af et FCK hold kun at være 5-10% bedre end det sløje Brøndbyhold der vandt sidste år.
I fremtiden vil dette ikke bliver husket som et stort FCM mesterskab pga spillet, men det vil blive husket som et vigtigt FCK mesterskab pga det satte en prop i den sportslige blødning vi har set de seneste år.

Vi forventer formentlig alle at holdet tager et skridt op og bliver der allerede i næste sæson.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(470649220710)
Ja det bliver spændende at se om den profeti holder stik. Tror det kræver en ny træner i så fald.
Skrevet af lottomunken
A4

Hvor mange af de FCK fans sidste år havde travlt med at punke bifferne for hvad de selv sagde om Ståle og hans 68 point+kvartfinale i El året før.. Du ved dengang i 19/20 sæsonen hvor 68 point blev betegnet som en katastrofal fiasko, af specielt Brøndby fans.?

Holdningen er vel at Brøndby og Midtjylland fans skal stoppe med tude til os FCK fans der ikke gider at anerkende eller rose jer for at vinde Europa-løse mesterskaber.. Der dusme gået et år med dette tuderi, kom nu videre..

Plus det er effing FCK fans i tuder til, hvis klub notorisk ikke skal have nogen form for anerkendelse for deres resultater i ligaen pga klubbens budget størrelse, om så de vinder The double 2x i streg, alt imens de kommer langt i Europa..FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af AaBager
Anygiven: IDK, tilmeldingen til busserne har været åbne længe, ved ikke hvor længe billetterne har været til salg.
Skrevet af Slettet(470649220710)
"Holdningen er vel at Brøndby og Midtjylland fans skal stoppe med tude til os FCK fans der ikke gider at anerkende eller rose jer for at vinde Europa-løse mesterskaber.. Der dusme gået et år med dette tuderi, kom nu videre"

Hahahaha, helt ærligt, bare stop der.
Tror du virkelig selv på at vi søger jeres anerkendelse? Dude..
Skrevet af Fjelle80
@Aabager
Sælger man ikke bus og entré billetter som en pakkeløsning? Det virker da fjollet at sælge billetter til fanbusser hvis folk ikke kan få billetter til stadion.
Skrevet af Fjelle80
@a4
Hvis du ikke søger anerkendelse, hvorfor beklager du dig så over I ikke blev anerkendt sidste år?
Skrevet af Slettet(470649220710)
@fjelle80
Du må lige vise mig, hvor jeg har beklaget mig? :)
Eneste jeg har spurgt om er hvordan holdningen er blandt de fckfans som havde travlt sidste år. Og ja i er maksimalt 10 % bedre,(det lyder også af mere en 7 point over sidste års mester som det maksimalt kan blive til), og tillykke med det. Men det er ikke det mit spørgsmål går på. Så nej ingen higen efter jeres accept eller anerkendelse, i må godt leve i jeres egen drømmeverden og tro vi søger anerkendelse hos jer,hold fast i den #positivearrogance, det gør jer lidt sjove.
Skrevet af lottomunken
A4

Beklager forsinkelsen, havde helt glemt jeg havde skrevet...

Der har været utallige gange i løbet af sæsonen hvorpå vi FCK fans er blevet bedt os om at forholde os til et Brøndby mesterskab, hvorpå folk mener vi skal rose Bif for deres mesterskab.. Dagene efter deres mesterskab var det nærmest et krav... Midtjyderne var sågar inde på FCK forummet for at forlange, at vi anerkendte hvor flot deres mester var.. Og jeg havde endda en Midtjyde her forleden dag, der stadig ikke ville indrømme de ikke fik det nemmere...

Tager man pointene, så ja.. Så er det ikke meget flottere end Biffernes, og det er det samme antal som Ståle fik hus, i den sæson i andre kaldte total katastrofe fiasko sæson... Meeeeen, i forhold til Biffernes mesterskab, så er FCKs mesterskab i år kommet i hus mens der stod Europa på programmet, og på trods Zeca, Falk, Stage var ude med langtids skader, samt Daramy + Wind blev solgt...


Så tager i betragtning af FCK spillede Europa og gav debut til en masse drenge, så er det skam temmelig godt gået.. Point mæssigt, er det vel aldrig godt nok at lande under Ståles 68 point, uanset hvad man hedder...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0