Snak

Mere indhold efter annoncen

Mata-drøn sænkede Palace

Skrevet af bold
lør 8. nov 2014
Juan Mata blev matchvinder for Manchester United mod Crystal Palace, da hans drøn til 1-0 i anden halvleg gjorde udslaget. Burnley slog Hull med 1-0.

Læs hele nyheden her
Skrevet af SimonAlbrecht
En stille dag på kontoret og sikker sejr
Skrevet af Mainy
Lol.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af han_solo
Sidder med en flad fornemmelse trods 3 point, for spillet var virkelig dårligt i dag!

Og så må jeg lige spørge, hvornår har Di Maria sidst slået en dødbold med kvalitet? Første gang Rooney sparker hjørne, så er Fellaini centimeter fra at score..

Eneste positive i dag var Shaw, Mata´s indhop og at McNair ligner en, der har potentiale til at blive verdensklasse!
UTD
Skrevet af Goikoetxea
At bruge så mange pengene, også spille så dårligt er nærmest komisk.
Wise Men Say...
Skrevet af minik88
Shaw <3 og Mata <3
Champ20ns!
Skrevet af Andr7953
@Goikoetxea

Tænkte præcis det samme, da jeg så Liverpool spille tidligere på dagen.
Skrevet af StretfordEnd
Gaaaaaaaaaab! Ovenpå 10 skodkampe tager den vel prisen. Fantasi- og hovedløst. Selv Di Maria han den nye Moysie fået ødelagt. Hvor er RVP dog pivringe! Go United!
Skrevet af MVM
Crystal Palace var virkelig ringe offensivt, har sjældent set noget lignende! United var skide dårlige, men dog gode nok til vinde fortjent.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af han_solo
At bruge så mange pengene, også spille så dårligt er nærmest komisk.


Hvor mange penge var det lige Fætter BR brugte på Lallana, som åbenbart ikke engang er god nok som indskifter, når man skal jagte point på hjemmebane?
UTD
Skrevet af Recognize
Spillet er ikke godt, men så er det også ekstra vigtigt at få de 3 point.. Skaderne har været mange, træner/teamet har været nyt og udskiftningerne på holdet store.

Lebbe-BR sejler derimod i sin 3´e sæson hos Pool, trods mulighed for at bygge sit eget hold. Det er komisk.
Skrevet af Sims91
@ Andr7953

United har trods alt brugt lidt flere. Knap 2 mia kr i kalenderåret 2014.
Skrevet af Ferguson41
Jeg kunne sagten gå i forsvar af Van Gaal og den store spendering, med henvisning til Liverpool, men Liverpool fik trods alt meget af det hjem igen på salget af Suarez, og faktum er, at spillet under Van Gaal generelt ikke har været bedre end under Moyes.

Van Gaal har ikke formået, at komme ind som man har set med Koeman i Southampton og Martinez i Everton, og virkelig forandre tingene. Okay, de to andre kom ikke ind efter katastrofe-sæsoner, og det giver dem en fordel, men vi skal stadig være langt bedre efter 3 måneder, end det har været tilfældet, og i dag var vi virkelig ringe, med tanke på at vi mødte et elendigt hold.

Sålænge vi kun kan vinde grimt, som vi gjorde i hovedparten af tiden under Moyes (når vi vandt), så rykker vi os ikke. Selvtillid kommer ikke udelukkende ved sejre, holdet skal også føle sig overlegent og ovenpå, og det kan de ikke for alvor have gjort i dag. Det var en arbejdssejr mod et dårligt hold, den slags er som at pisse i bukserne, for at holde varmen.
Skrevet af MessiahDK
det har også været tiltrængt efter en længere periode hvor man utd har spenderet mindre end konkurrenterne.
Jeg er optimist og tror nok spillet skal komme når spillerne har vænnet sig til hinanden
Manchester United Football Club
Skrevet af Goikoetxea
Andre1234 & solo

Hvad har Liverpool at gøre med denne kamp? Prøv igen.
Wise Men Say...
Skrevet af Poboy
En trist og uinspireret indsats i første halvleg. United havde bolden 84% de første 20 minutter uden at foretage sig noget som helst fornuftigt med den.
Spillet blev dog bedre efter pausen, og sejren kan der ikke pilles ved.

Det undrer mig at man bruger så mange millioner på Di Maria for at spille ham i en position hvor man ikke får meget ud af ham. De kampe hvor LVG har spillet med ´diamanten´ på midten har ADM funklet, mens han på kanten er meget anonym. RVP var igen en skygge af sig selv, og trods det at Fellaini har gjort det hæderligt i de seneste kampe, gør det ondt at se ham i en United trøje.

I en kamp hvor man må forvente en modstander der vil stå tilbage på banen, kan jeg ikke forstå man ikke starter med Herrera der er markant bedre en Fellaini frem af banen.

På positiv siden gør McNair det godt i midterforsvaret, og jeg synes ikke hverken Jones eller Smalling bør være selvskrevet til en plads på hans bekostning når de er klar.

En sejr og de 3 point var vigtigt - og det var et clean sheet også, men hvis de kritiske røster ikke skal begynde at lyde højere skal LVG begynde at levere på regelmæssig basis - herunder også spillemæssigt.

Selvfølgelig har United været plaget af skader, men det er stadig svært at se hvad LVG`s filosofi indeholder. Jeg synes godt man kan tillade sig at forvente mere med de summer der brugt.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Liv'pool
@Andr7953

Ja hvis du kun kigger på halvdelen af et regnestykke så har Liverpool brugt rigtig mange penge. Dog skal du lige huske på hvad de har tjent ind igen og derved mistet i form af spillere. Lad mig hjælpe dig

Liverpool:
Total sum arrivals: 122,90 Mill. €
Total sum departures: 115,25 Mill. €
forskel = 7,65 mill €
(kilde: http://www.transfermarkt…son_id/2014)

Manchester United:
Total sum arrivals: 196,05 Mill. €
Total sum departures: 110,80 Mill. €
forskel = 85,25 mill€
(kilde: http://www.transfermarkt…son_id/2014)


Så at sammenligne forbruget af penge virker lidt uovervejet.
Skrevet af cejerskov
Drøn og drøn.. Halv-farligt skud der bliver rettet af.. :)
Chelsea FC http://www.chelseafc.dk http://www.pltransfers.com
Skrevet af justiified
Jeg vil ikke sige at spillet var dårligt, det var taktisk. Hurtig generobringer fra offensiven, mens forsvaret holdt hovedet koldt det meste af tiden...

Det var ikke smukt, men effektivt
Skrevet af Andr7953
@Liv´pool

Hvad har det med sagen at gøre, at Liverpool kan føle sig mere berettigede til at bruge penge end Manchester United kan? Der bliver jo sagt at det er komisk at man kan spendere så meget, og få så lidt ud af det.
I mine øjne virker det som et tyndt argument, for at forsvare de elendige handler som Liverpool har foretaget sig.
Skrevet af Liv'pool
Det har skam det med sagen at gøre at Liverpool skulle fylde et stort hul, det vil sige at de første ca 700-750 mio af de brugte penge var bare for at komme tilbage til status quo. Så er de sidste penge brugt på at fylde på.
mens man utd "bare" skulle fylde på.

Hvis du ikke kan se forskellen, så bare lad være med at besvare.

At indkøbene så har været tvivlsomme og ikke har slået igennem, har ikke så meget med dit halve regnestykke at gøre.
annonce
0