Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halds
hvor mange penge den ene og den anden klub bruger, er altså en uinteressant diskussion.. Hvad skal vi bruge det til?! Fakta er, at ManU har masser af penge, så hvorfor skulle de ikke bruge af dem?

Det interessante er, hvad der foregår på banen og på bænken, altså i van Gaals hoved. Og der må vi konstatere, at på trods af indkøbene, så er ManU stadig meget langt fra, hvor de vil være. Var det tre måneder van Gaal skulle bruge?
LFC 18-5
Skrevet af kizz
At bruge så mange pengene, også spille så dårligt er nærmest komisk


Hey ! Det her er IRL og ikke dit FIFA game,vågn op !

Men skidt kamp,hvor de nødvendige rokeringer igen får betydning for balancen...
AGF Man Utd
Skrevet af anjuna
Med så mange skader som LVG har haft i truppen så tror jeg ikke det er nemt at får noget stabilitet. Lige så snart at United opnår tilnærmelsesvis samme defensive stabilitet man havde med Rio og Vidic, så bliver United mestre igen igen. Det offensive styrende spil fungere fint, men problemet er at RVP ikke modtager bolden rigtigt, mange af hans løb uden bold er meget intelligente, men han modtager bare ikke bolden rigtigt. det kan nemt være et selvtillidsproblem fra United midten som hellere vil spille den sikre aflevering frem for at slå afleveringen til RVP.

Jeg forstår heller ikke hvorfor ADM skal slå hjørnespark, de er elendige og kommer sjældent forbi forreste stolpe. Shaw begynder at ligne en teenager som nok skal leve op til sit prisskilt.

Jeg er overbevist om at United nok skal nå den 4-plads, men så heller ikke mere i denne sæson. Alfa omega er os at champions league kvallen nåes!
Skrevet af Don Dolk
Recognize:

"Lebbe-BR." Du har vist ikke fattet ret meget af seksualundervisningen, men mon ikke det hjælper, når du en skønne dag kommer tæt nok på.
Skrevet af Liv'pool
@Halds

Det skar mig bare i øjet, at undlade en markant del af et regnestykke.

Men der er mange diskussioner, man ikke rigtig kan bruge til noget. bl.a. om der var frispark eller ej ved en scoring.
annonce
0