Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ser ud til, at handlen er gennemført.

Jeg er stor beundre af Mata – jeg mener, at han er Chelseas næstbedste spiller og jeg forstår slet ikke, at de vil sælge ham til en ligarival. Men som jeg skrev i går, så forstår jeg heller ikke helt dette køb af United. Det lugter så langt væk af prestigekøb.

Jeg synes ikke, at han løser vores store problem på midtbanen – han kan IKKE spille pladsen ved siden af Carrick. Hvad skal vi så bruge ham til? Han vil vel helst spille pladsen lige bag RvP, men der har vi allerede Rooney, Kagawa og Fellaini. Han spillede (falsk) venstrekant hans første sæson i Chelsea, men ikke den typiske United-kant, der ofte går til baglinjen og slår indlæg – han trækker meget ind i banen. Eneste løsning jeg kan se, er at Mata får pladsen bag RvP og så går Rooney ned på midtbanen, men det vil han ikke og jeg synes egentligt også, at det ville være forkert at bruge ham der.
Vi kunne skifte synstem. På papiret synes jeg, at vi har et bedre hold end Chelsea hvis vi spillede 4-2-3-1.

………………..RvP…………….
Mata….Rooney…..Januzaj
………Fellaini…..Carrick……
Evra..Jones..Vidic….Rafael
……………De Gea………………

Men det kommer aldrig til at ske. United har spillet 4-4-2 (4-4-1-1) i tyve år og alle ungdomshold praktiserer systemet. Moyes har altid brugt samme system.

Mata bliver købt til 4-4-2 systemet og mine tanker er bare; Han er fantastisk, men hvor skal manden spille og kunne vi have fået Gundogan for pengene, hvis vi havde ventet til sommer. Jeg håber, at Moyes vil bruge mere af den 1,2/1,8 milliard, som han ifølge flere engelske medier har at gøre godt med.
Jeg tror stadig på Moyes. Han har fortsat min fulde opbakning.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Wenger lider af og til under den vildfarelse at fodbold er et gentleman´s game, det er rørende.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Der kan kun være en årsag til, at Chelsea vælger at sælge Mata til United, og det er at de har fået en forhåndsaftale på Rooney til sommer. Ellers giver det ingen mening.

Det kan godt være, at Mata ikke løser alle Uniteds problemer, men hvis Rooney ikke vil forlænge, så må han anses som værende hans afløser. Derudover er der ikke mange spillere til rådighed i vintervinduet, så den defensive/central midtbanespiller, må vente til sommer. United har eftersigende fortsat 1 mia. til rådighed, til at forbedre truppen.

Om ikke andet, så giver dette køb måske noget tro og vilje tilbage i truppen. Selv de mest elendige spillere, har jo været sikre på en startplads uge efter uge.

Wenger - hvad sker der for dig?
En af de dummeste kommentarer, jeg længe har hørt. Det er da en del af konkurrencen. Vil han fjerne muligheden for fri konkurrence i fodbold?
Hovedrystende
Man må give Wenger ret. Det er for det første overraskende, at Chelsea sælger en af deres bedste spillere til en konkurrent. Specielt, når man tænker på at de ikke ville udleje Ba til Arsenal i sommers pga. de var mesterskabsrivaler. I forhold til at møde FFP-kravene gør det selvfølgelig en stor forskel på om man sælger eller udlejer. Men det overrasker mig egentlig lidt, at Abramovich ikke bare gør ligesom PSG´s ejere fx og via sponsoraftaler pumper penge ind i Chelsea og omgår reglerne på den måde. Han virker umiddelbart ikke som en mand med meget moral (fordom om russiske oligarker) og som en mand, der bekymrer sig meget om han får profit ud af sin investering i Chelsea.

Mht. Chelsea har spillet to gange mod Manchester allerede, hvorimod Arsenal og City kun har spillet én gang, så er det da lidt unfair, men så længe man fastholder januar-transfervinduet, vil det være sådan.. Man ville trods alt ikke kunne tvinge Chelsea til at sælge ham før United-kampen, eller spærre Mata fra kampene mod Arsenal og City.
Hvordan kan det være unfair at sælge en spiller? Så tror jeg nok, at mange klubber synes det er unfair, at Arsenal, Man City, Chelsea, Liverpool, Tottenham og Man U køber så meget ind om sommeren.
Tyndt argument
@ Don´t change a winning team

Det er da på ingen måde det han siger. Læs udtalelsen igen.
To Madeira

Jeg må indrømme at jeg slet ikke kan følge dine tanker.

Jo, vi er enige om Mata. Jeg synes han er eminent og jo, det kommer til at gøre ondt at se ham i en djævletrøje, men ønsker ham det bedste. Han er et sympatisk menneske og er en fornøjelse at læse hans blog :).

Er også enig med dit syn på at han ikke passer i Utd. Han er ikke CM. Han er for lidt defensiv til det, men passer godt i en 4-2-3-1 eller 4-3-3 (1 off midt og 2 def midt) som 10´eren.

Men at Utd kan stille et bedre hold?

Ikke 1 utd fan jeg kender (og kender en del) mener at Utd besidder stjernespillere (ud over Rooney og RVP). Resten er generelt... "average" (for at bruge min kammerats ord).

Chelsea besidder stadig weltklassen spillere flere steder og i min optik slås Utd. flere steder

Cech vs De Gea = no contest...
Evra vs Azpi/Cole = Mener bestemt at Cole er bedre end Evra og Azpi, selvom han ikke kan slå indlæg med venstre benet, er på niveau med Evra og har mange år i sig
Jones og Vidic vs Terry/Cahill/Luiz = Vidic var verdensklasse (om han er det stadig tør jeg ikke sige, men hans navn skaber stadig frygt i mig). Jones... nej...
Rafael vs Ivan = Ivan hver dag i min optik. Rafael er en hjerneblødning waiting to happen

Fellanini og Carrick vs. Mikel og Ramires... Ramires er en løber uden lige og Mikel er en af de bedste til at nedbryde modstanderens angreb. Kun Yaya Toure jeg ville bytte i PL for Mikel

Mata, Rooney, Januzaj = Hazard, Oscar, Willian. Begge offensiver er vilde... rigtig vilde

Rvp vs. jaa... du vælger selv en af de 3. RVP er bedre :).

I min optik står Chelsea bedre. Men er Chelseafan :). Så deeeet
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Enig i det er et ekstremt tyndt argument. Nogle vil også argumentere for det er unfair nogle har budgetter om ugen på +20 millioner og andre kun har på 5. Lad os gøre det lige, og alle får et på 7 - og deler pengene i mellem sig.

Bullshit.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
TheGunner - hvad mener du så, han siger?
Han er træt af, at Man U får en spiller, der eventuelt kan gøre det sværere for Arsenal at tage tre point i sidste kamp mod Man U.
Men argumentet holder ikke en meter, hvad med alle de andre hold, der køber ind for meget mindre end f.eks. Arsenal. De må godt nok føle sig snydt
annonce