Snak

Mere indhold efter annoncen

Mathew Ryan fik chancen for FCK: Han er fantastisk

Skrevet af bold
tor 18. aug 04:30

FC København-cheftræner Jess Thorup valgte at satse på Mathew Ryan mod Trabzonspor, da australieren allerede har imponeret stort for FCK.Læs hele nyheden her
Skrevet af Groggster
Sammenhængskraft, så valget falder på målmanden, der har været i klubben en uge.
Og har Kalle egentlig ikke spillet flere europæiske kampe end Ryan?
Dog må Ryan generelt også ventes at være den bedste målmand ud fra CV og meritter.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Astafjevs82
Jonsson har måske spillet flere europæiske kampe for FCK, deriblandt mirakelkampen mod ManU, men hans kontinuitet har været alt for svingende. Ryan var eminent rolig og sikker i stort set alle indgreb mod Trabzonspor, så han bør være førstevalg til returkampen
Skrevet af puting kuneho
Og har Kalle egentlig ikke spillet flere europæiske kampe end Ryan?Det er vel ligegyldigt. Der er sikkert målmænd i de største klubber på færøerne der har spillet flere kampe europæisk end flere målmand i superliganen og 1. division i Danmark. Men derfor ville de aldrig være i spil til at spille i superligaen eller 1. divison :)
Skrevet af Chris1234
Ryan spillede en fantastisk kamp og forstår at tage temperaturen på kampen hvert minut. Han er fandme klasse, det bliver svært for Grabara når han er retur.

Skrevet af Latinovikingo
Og har Kalle egentlig ikke spillet flere europæiske kampe end Ryan?


Ja. Og? Kalle spillede en forfærdelig kamp mod PSV sidste sæson, hvor vi tabte hele 0-4 på hjemmebane. Den der er ikke så nem at glemme, især efter en virkelig god fodboldkamp i Holland ugen før. Hans mirakel kamp mod Man U er næsten glemt i min bog.
Skrevet af pendlermilton
Så ryger Grabara vel på salgslisten, han finder sig ikke (hans ego) i at sidde på bænken, det kommer ikke til at ske, nu kan jeg ikke huske hvor lang tid man har skrevet med Ryan, men det er da den eneste udvikling som jeg kan se.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af armand
jeg tror ryan og pc har en eller anden aftale om at han skal performe, fortrinsvis i cl, med til VM og skydes af bagefter.

grabara har qua skaden begrænset chance for at komme med til VM, selv som reserve. så hvis det var planen har man skiftet hest, så at sige.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Donjogi
Det bør være maty der får chancen mod lyngby, han havde point afgørende redninger, og det er langtid siden at Kalle har haft det….
Altid hvid og blå, Forza FCK..... Et kæmpe stort tak til Ståle & Don ø..
Skrevet af danped89
Jeg tænker, at Kalle står mod lyngby. Ryan var småskadet ved købet af ham, så jeg tror ikke de tager chancen med ham.
Skrevet af FF Royal Procyon
Men måske også godt at gøre brug af at have to gode målmænd i et presset kampprogram?
annonce
0