Snak

Mere indhold efter annoncen
Frem og Langt tilbage

Man må sige Brøndby kan takke fck for meget i denne sæson


Hvad skal de takke FCK for i år? Brøndby har selv gjort at de vandt. FCM snublede,FCK snublede og Brøndby snublede selv i løbet af mesterskabsspillet og grundspillet.

FCK startede som lort. FCM sluttede som lort og Brøndby var volatile så det battede.

Forskellen på ligaen i år. 2 færre hold og Corona. Brøndby trak det længste strå. Om noget, burde man være glad for at ligaen er så spændende at 3 hold kunne vinde den i sidste runde.
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
FCMs situation var dog ogsaa langt mere vanskelig - de skulle igennem Ludogorets Razgrad, Young Boys *og* Slavia Prag. Broendby skal vaere svineheldige i en runde.
BB

Skal vi ikke bare blive enige om, at hvis Brøndby kommer i CL... så fisker jeg denne tråd frem og håner alle de dårlige taber som indtil videre stikker snuden frem. Ikke fordi det er fornuftigt, men fordi rønnebærerne er sure :).

Tråden er gemt... bare fordi det kan blive sjovt :)
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
davidbowie:

Du er et glimrende eksempel.

Du mener ikke den suveræne topscorer har brændt banen af? :-/ :-D
Mon ikke Maxsø kan lide gruppespil i Europa League:)
Tror der skal et vildt tilbud og klub til at han vil forlade Brøndby. Det lader til han virkelig trives og nyder klubben, fans mv.


Maxsoe har spillet Europea League for et bedre hold end Broendby, og jeg tror han - som langt de fleste spillere - er floejtende ligelade med fans. Han har ambitioner til mere end Broendby fordi han er alt for god til det hold pt.
CL bliver det nok ikke, men EL er også en god turnering.
Jeg siger lige noget hurtigt: Brøndby kommer ikke i CL

Wow, risky kommentar!

Tager du fejl, vil ingen huske det. Får du ret, kan du altid sige "hvad sagde jeg", selvom det er åbenlyst at Brøndby får det umådeligt svært i ChL-kvallen.Lige præcis!

Det er så belastende og lidt sørgeligt at læse alle de daglige forudsigelses "sandheder" herinde.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
@Diogenes den teori er godt nok tynd, når BIF og især Maxsø har bevist at spille bedst med fans i ryggen. Tror du finder bedre eksempler på heden eller fælledparken.
FC Unterhaching
Paven82

Bif kan takke FCK for at de starter i sidste runde i CL kval. Var det målt ud fra deres egne (elendige) resultater, så startede de vel i første!!
Nej. Jeg synes Mikael Uhre er ren leverpostej. Han har haft én god sæson. Altså denne. Men ellers været ret ligegyldig. Lur mig om han ikke igen i næste sæson er tilbage på sit normale niveau. Bare i går brændte han jo en kæmpe chance…
annonce