Snak

Mere indhold efter annoncen

Mbappé får sin vilje i billed-konflikt mod fransk forbund

Skrevet af bold
tir 20. sep 06:44

Kylian Mbappé har haft kritiseret det franske fodboldforbund grundet rettighederne til billeder, hvor spillere var tvunget til at blive sat i forbindelse med firmaer, men nu har FFF valgt at ændre reglerne.Læs hele nyheden her
Skrevet af anygivenday
Primadonnaen hyler igen
Skrevet af Donald_Duck
Man håber jo at det handler om etik og moral når han siger der er virksomheder han ikke vil sættes i forbindelse med, men man ved jo godt at det handler om penge…
Sir Alex Ferguson: "There are one or two football agents I simply do not like. And Mino Raiola, Paul Pogba's agent, is one of them. I distrusted him from the moment I met him."
Skrevet af Spimi
Det er i hvert fald yderst interessant at hans løn kommer fra et morderisk diktatur, samtidig med at der er visse brands kan han ikke stå inde for.
Han er en lille pengegrisk diva.
Skrevet af Pumastuvning
Man må gå ud fra det er lønnen til budene fra Uber Eats der gør at han tager afstand fra det.

Men hvad lønnen til arbejderne i bygge branchen i Qatar?...
Skrevet af Vincent Gigante
Fin indsats af Mbappe - man skal vælge sine kampe.

Han har et meget stærkt personligt brand - ingen grund til at udvande det med fodboldforbundets sponsorer.

Man kan klandre 22-årige Mbappe nok så meget som enkeltperson ift. hans arbejdsgiver og relationen til Qatar.

Men så glemmer man, at den franske stat egenhændigt for 10-15 år besluttede at engagere sig latterligt meget i den lille ørkenstat, hjælpe med at lande fodbold VM samt afsætte Kadafi - til gengæld for, at Qatar investerede MASSIVT i Frankrig, herunder kastede penge efter dengang fallerede og sovende kæmpe PSG.

Adskillige personer i Frankrigs elite er blevet efterforsket ift. deres lidt for tætte relationer til Qatar og evt. korruption, herunder Sarkozy.

Fodboldspillere kan ikke agere moralens vogtere og kun træffe politsk korrekte valg - det gør ingen mennesker. Mbappe har gjort en enorm stor forskel med hans filantropiske arbejde uden for banen.
Edge lord
Skrevet af Pep Guardiola
Det er i hvert fald yderst interessant at hans løn kommer fra et morderisk diktatur, samtidig med at der er visse brands kan han ikke stå inde for.
Han er en lille pengegrisk diva.


Tja, det får i hvert fald en til at undre sig over hvilke aftaler det franske landshold har og med hvilke firmaer.

Men det handler nok mere om at han selv vil bestemme hvor hans navn og ansigt bruges - og selv høste fortjenesten.

Hvorfor “lille”? Han er omkring 1.80?
Skrevet af mholmm
@Altså hvis hans argument er at han ikke vil sættes i forbindelse med firmaer af moralske grunde så falder det jo helt til jorden når ma ser på hvor hans prinære indtægt kommer fra.

Ville have mere respekt hvis han bare sagde det som det var, at det handler om rettigheder og penge for det er jo hele issensen i denne sag.
annonce
0