Snak

Mere indhold efter annoncen

Mbappé hånet af Martinez: Ikke mit problem

Skrevet af bold
tor 29. dec 07:44

Kylian Mbappé vil ikke spilde energi på Argentinas omdiskuterede fejringer efter VM-finalen, hvor særligt Emiliano Martinez er blevet kritiseret.Læs hele nyheden her
Skrevet af stimoral
hvis det havde været mod hvilket som helst and hold end Frankrig kunne det måske diskuteres, men mod de arrogante Franskmænd og Babyen Mbappe så fylder det sgu ikke meget i min verden.
Calle Facius som statsminister!?
Skrevet af Ashley’s Army
Har svært ved at se hvem der var arrogant hos franskmændene. Noget jeg kan få forklaret?
Og er det Mbappes status i PSG og flirten med RM der refereres til lår han kaldes baby? Synes han virkede som noget af et mandfolk til VM i hvert fald.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Meefa
Det med Frankrig og arrogance er en myte når det kommer til landsholdet. Pogba, Martial og Lacazette er ikke med længere.
Skrevet af Alabu
Husker tydeligt da Mbappe og resten af PSG hånede Haaland både på banen og i omklædningsrummet, da PSG smed Dortmund ud af CL. Det var på trods af, at Haaland lavede to kasser mod dem. Vil man give, så må man også kunne klare, når det går den anden vej.
Skrevet af Kick and rush
Egentlig komisk at man skal drøfte hvorvidt Mbappé og franskmændene er arrogante fordi at Martinez opfører sig som en imbecil. Der er intet der peger på, at franskmændene har gjort noget specielt. Omvendt har Argentina været på kant med flere. Men det er selvfølgelig Holland, Frankrig Mbappé og de franske fans den er gal med må vi nok forstå.
AGF 1880
Skrevet af Redbyheart
Der vil da altid være drilleri mellem spillere. Men i denne krænkelsesparate verden leder pressen efter de mindste ting der kan blæses op.
Skrevet af Hasse1983
Kan sgu godt li’ Mbappes væremåde. Ekstrem moden og en god sportsmand.
Kan simpelthen ikke finde nogen fornuftig årsag til, at man skal lave dukker af andre spillere, eller lege et trofæ er en diller.

Stærk slutrunde af Martinez, men hold nu op, hvor ødelægger det meget for ham, at han opførte sig som han gjorde.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af LionelSchmeichel
Da Mbappe afviste Real Madrid, blev han skudt ned af de saglige hoveder herinde, det sku sjovt hvordan de saglige hoveder pludselig beskytter ham herinde, vor herre til hest! krænkelsekulturen lever højt hos de kloge hoveder herinde.
Skrevet af crn85
Kick and Rush

Det er fåtal som forsvarer Argentina i modsætning til hvor mange som kritiserer dem.

Van gaal, mbappe og Holland spillerne har også provokeret argentina samt spillet usportsligt.

Det har de også udtalt efterfølgende.
Bl.a Otamendi og Messi.
Om hvorfor de har reageret som de har.
Og sidenhen Martinez.
(Forsvarer ikke Martinez)

Mbappe spillede et flot VM.

Men han virker generelt utrolig arrogant og møgforkælet når man ser ham på banen.
Hvis tingene ikke går efter hans hoved.

Er der også flere tidligere spillere som har udtalt. At den attitude skal pakkes væk.
Skrevet af junte
Da Mbappe afviste Real Madrid, blev han skudt ned af de saglige hoveder herinde, det sku sjovt hvordan de saglige hoveder pludselig beskytter ham herinde, vor herre til hest! krænkelsekulturen lever højt hos de kloge hoveder herinde.


Sejt nok, at du lige får generaliseret samtlige, der ikke taler imod Mbappe lige nu.
Det er da muligt at krænkelseskulturen lever højt - men jeg fornemmer også der findes nogle høje heste..... :-)
Men det er selvfølgelig også en måde at komme frem med sine synspunkter. Alle andre er idioter - eller nej vent, det ved man jo ikke, men jeg tror det lyder sejt når jeg postulerer det.
Skrevet af mholmm
@LionelSchmeichel

Hold nu op. Man kan vel godt kritiserer Mbappe for tranfersagen i sommers og samtidig synes at den stil Martinez/Argentina ligger for dagen overfor ham ikke er klædeligt.
Der er altså tale om to vidt forskellige ting, men kan mærke at i din verden er alt sort/hvid.

Synes nu egentlig at Mbappe fremstår som den mest modne i den her situation og hans svar kan man da kun lette på hatten af.
Skrevet af mholmm
@crn85

Det var da et vagt forsvar. Hvis han attitude er så forfærdelig på banen, så lad det blive på banen.

Det er da mere ynkelig attitude den måde Argentina agere på uden for banen hvor pulsen er faldet. Så hvorfor forsvare det? Havde jeg opført mig sådan som barn efter at have vundet en kamp så var jeg blevet sparket direkte i skammekrogen af de gamle.
Skrevet af Roscoe
- Fejringerne er ikke mit problem. Man må ikke spilde tid på så ligegyldige ting.

Siger manden som det primært er "gået ud over". Det kunne være at bold.dks brugere kunne hæfte sig ved disse ord, i stedet for at have åndsvagt lang diskussion/skænderi nr. 50 om hvorvidt Martinez skal kølhales, eller om Mbappe fortjente det.
Skrevet af mholmm
@Roscoe

Han viser sig jo bare som den store i denne situation hvor han udtaler at det ønsker han ikke at bruge energi på. Hans fokus er på fodbolden.

Derfor kan vi andre der har børn og ønsker de bliver gode samfundsborgere jo godt kritisere det som Martinez/Argentina har foretaget sig som rollemodeller/idoler og italesætte at det ikke er en klædelig adfærd. Det er ihvertfald ikke sådan jeg ønsker mine børn skal opfører sig.

Så konteksten er jo vidt forskellige og dermed kan du altså ikke bruge det som argument mod vores andres kritik af Argentinas generelle opførsel.
annonce
0