Snak

Mere indhold efter annoncen
@LionelSchmeichel

Hold nu op. Man kan vel godt kritiserer Mbappe for tranfersagen i sommers og samtidig synes at den stil Martinez/Argentina ligger for dagen overfor ham ikke er klædeligt.
Der er altså tale om to vidt forskellige ting, men kan mærke at i din verden er alt sort/hvid.

Synes nu egentlig at Mbappe fremstår som den mest modne i den her situation og hans svar kan man da kun lette på hatten af.
@crn85

Det var da et vagt forsvar. Hvis han attitude er så forfærdelig på banen, så lad det blive på banen.

Det er da mere ynkelig attitude den måde Argentina agere på uden for banen hvor pulsen er faldet. Så hvorfor forsvare det? Havde jeg opført mig sådan som barn efter at have vundet en kamp så var jeg blevet sparket direkte i skammekrogen af de gamle.
- Fejringerne er ikke mit problem. Man må ikke spilde tid på så ligegyldige ting.

Siger manden som det primært er "gået ud over". Det kunne være at bold.dks brugere kunne hæfte sig ved disse ord, i stedet for at have åndsvagt lang diskussion/skænderi nr. 50 om hvorvidt Martinez skal kølhales, eller om Mbappe fortjente det.
@Roscoe

Han viser sig jo bare som den store i denne situation hvor han udtaler at det ønsker han ikke at bruge energi på. Hans fokus er på fodbolden.

Derfor kan vi andre der har børn og ønsker de bliver gode samfundsborgere jo godt kritisere det som Martinez/Argentina har foretaget sig som rollemodeller/idoler og italesætte at det ikke er en klædelig adfærd. Det er ihvertfald ikke sådan jeg ønsker mine børn skal opfører sig.

Så konteksten er jo vidt forskellige og dermed kan du altså ikke bruge det som argument mod vores andres kritik af Argentinas generelle opførsel.
annonce