Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: 6.751 migrantarbejdere er døde i Qatar

tir 23. feb 2021

6.751 migrantarbejdere er omkommet i Qatar, siden de blev udpeget som værtsland for VM i 2022, afslører The Guardian.Læs hele nyheden her
Længe leve kapitalismen

"- Med de meget strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger på stedet har ulykkesfrekvensen på FIFA World Cup-byggepladser været lav sammenlignet med andre større byggeprojekter rundt om i verden, siger FIFA til The Guardian."
Bliv væk fra den slutrunde. Det er forkasteligt, at Qatar er valgt som værtsland og jeg synes Danmark skal udeblive i tilfælde af kvalifikation til slutrunden - Qatar og FIFA skal have en lærestreg for det åbenlyse forkerte i at afholde VM i Qatar
Blood on the leaves...
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Han burde levere tre andre eksempler, som minimum, på byggeprojekter med en højere ulykkesfrekvens.
Nogen som ved om der rent faktisk er nogle nationer eller fodboldspillere som har sagt fra?
At FIFA bevidst lukker øjnene for de forfærdelige vilkår Qatar har budt sine gæstearbejdere siger alt om FIFA som organisation. Bundkorrupt og uden. skyggen af moral.

Desværre er der også mange danskere der glædeligt besøger Dubai, Qatar og Bahrain som turister, og bliver benovet over de luksuriøse forhold disse lande kan tilbyde. Men samtidigt støtter de jo med deres turistomsætning direkte de diktaturer der udgør de Arabiske Emirater, og alt det der følger med sådanne regimer. Og på samme tid er disse mennsker også med til at blåstemple disse diktaturer.
"Med de meget strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger på stedet har ulykkesfrekvensen på FIFA World Cup-byggepladser været lav sammenlignet med andre større byggeprojekter rundt om i verden", siger FIFA til The Guardian.

Snakker vi opførelsen af pyramiderne her?

Det må være verdens dårligste undskyldning. Selv hvis det er rigtigt, er byggeprojekterne sket under slavelignende forhold, som FIFA har ignoreret. Skaden er sket, men FIFA kan i det mindste gøre det rigtige og aflyse turneringen eller flytte den til et andet land. Det kommer bare ikke til at ske.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Længe leve kapitalismen


Læs lige op på kapitalisme før du hælder mere mundlort ud.
ARBEJDSMILJØET er velkommen i debatten om et land er demokratisk eller ej !

MEN.......så bliver boycot listens aspirerende lande edermanme lang !

kimjen
annonce