Snak

Mere indhold efter annoncen
Crusader

Nu blev VM i Brasilien spillet for 7 år siden og Israel begår stadig undertrykkelse og apartheid af palæstinenserne...
Så den med slaverne er jo bare en forfærdelig fordrejning af emnets kerne: menneskerettigheder... noget vi i eks DK også er begyndt at skide på
EU har netop besluttet nye sanktioner mod Rusland pga. overtrædelse af menneskerettigheder - og her taler vi om en overgreb mod 1 - én - politiker af tvivlsom herkomst.

Men ingen reaktion mod et totalitært styre som lader hånt om tusinder af gæstearbejderes rettigheder.

Der er kun en rigtig reaktion: BOYKOT det VM!

Jeg håber Danmark kvalificerer sig til VM for derefter at boykotte det - det ville være mere effektfuldt end at boykotte inden kvalifikationen.

Men jeg tror ikke det sker... det sidste år har med al tydelighed vist hvor lidt værdi vores politikere sætter på et menneskeliv.
I USA dør ca. 1,7 arbejder per 100.000 årligt på "construction sites" - i Danmark lavere men svært at finde solid stats.

I Qatar er der ca. 2.000.000 udenlandske arbejdere.
Dvs. ca. 337 døde per 100.000 i Qatar.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Men jeg tror ikke det sker... det sidste år har med al tydelighed vist hvor lidt værdi vores politikere sætter på et menneskeliv.


Hold nu op med at blande politik og sport sammen..., det er to vidt forskellige ting, og skal være det...

Fair at du siger at vores politikkere skal sige fra overfor visse lande osv..., men lad være med at få det til at lyde som om at det er vores politikkere der skal styre vores sportudøvere....


Og omvendt, det er ikke vores sportsudøvere der skal styre politik, og det er ikke dem der skal agerer sportsligt, det bør være den politiske del af enhver sport, nemlig verdens forskellige forbund..., de burde ALDRIG have lagt det i Qatar, men det har de gjort, og ETHVERT land der boykotter dette VM, vil mærke følgerne, som da et afrikansk land valgte at bestemme ting fra politisk hold (kan ikke huske episoden reelt, det er år tilbage), de blev tvangsfjernet fra kvalifikationer osv.

Politik og sport hører ikke sammen..., de berører hinanden, men det er ikke vores politikkere der skal bestemme om vores fodboldspillere skal dit eller dat..., de skal bestemme overordnet for landet..., og så er det muligt at fodbold hører ind under de overordnede regler og ting man vil/ikke vil.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).

Spørgsmålet er om I også vil boykotte næste gang DK møder Israel....´

Hvorfor skulle man boykotte den eneste gode nation i mellemøsten?
LFC naturligvis
@Km2014

Det er da på ingen måde en fordrejning. Det var et klart udtryk for at man ikke behøver at fortsætte med krænkelse af menneskerettigheder bare fordi det har foregået førhen.

Det er uanset om det er flere hundrede år siden, 7 år siden eller 7 minutter siden. Forandringen skal ske på et tidspunkt - hellere nu end i morgen. At argumentere for at man ikke skal forbedre vilkårene for nogle, fordi verden ikke kan blive perfekt på et splitsekund er en underlig anskuelse.

10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Boykot nu den slutrunde. Det er sgu i orden st stille krav til et værtsland. Og især når FIFA ikke gør det...
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød

Uhyrligt.

Slaveri uden lænker

BOYCOT

Lazaronen

I USA dør ca. 1,7 arbejder per 100.000 årligt på "construction sites" - i Danmark lavere men svært at finde solid stats.

I Qatar er der ca. 2.000.000 udenlandske arbejdere.
Dvs. ca. 337 døde per 100.000 i Qatar.


Det er et forkert regnestykke som i øvrigt er baseret på mangelfulde data.

Artiklen omhandler hvor mange der er døde siden 2010, så det er 33,7 årligt. Der er så mange flere der er døde da artiklen kun omhandler arbejdere fra Indien, Pakistan, Bangladesh og Nepal. Desuden omhandler artiklen ikke hvor mange af der er døde på Construction sites, men bare migrantarbejdere generelt
Som det nævnes så har Filippinerne og Kenya eksempelvist ikke oplyst data. Det gælder sikkert også for andre lande, men de 2 nævnte sender mange arbejdere til mellemøsten generelt.

Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
annonce