Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: AaB er tæt på at hente Nicklas Helenius

Skrevet af bold
man 16. jan 20:04

AaB er ifølge Nordjyske tæt på at blive enige med Silkeborg om at hente Nicklas Helenius 'hjem' til AaB. Læs hele nyheden her
Skrevet af Toratora
Så er der ikke meget tilbage af arvesølvet
Skrevet af UMURUM
Helenius er også kun blevet bedre her på sine gamle dage. Efter i mange år at have ageret sub i OB og AGF, så har han endelig fundet storformen i Silkeborg. Virkelig imponerende hvor god han har været i de sidste par år. Så vidt jeg ved, er han også sjældent skadet, så selvom han er en ældre herre efterhånden, så kan han formodentlig godt holde en del år endnu på topniveau. Bare se Lewandowski ;-)...
Skrevet af Kappeleinz
sidste sæson var han virkelig god... dog har han ikke levet op til det samme i denne sæson
Silkeborg Siden 1988 Southampton siden 2000
Skrevet af Røderomario123
Mærkeligt skifte.
AaB - Man United
Skrevet af bruger 183085
Nej tak. Manden har kun præsteret under Kent Nielsen og det gør han ikke længere.
Skrevet af ?????>
Det er da noget af en omstilling, at gå fra Kent Nielsen og Silkeborg til Hamrén og AaBs knoldesparkerbold
Jeg har glemt mit navn
Skrevet af keane10
AaB har været skidt kørende og uden struktur, men knoldsparkere det er de sgu ikke.

Prip, lukas Andersen, de Souza, Bakiz alle glimrende teknikere. Problemet har nærmere været der har for mange til at fedte rundt med bolden og ingen til at sparke den i kassen og der kan AaB næppe finde en bedre angriber end Helenius i deres svære situation og det kan det sikkert også kun lade sig gøre fordi han er Aalborg dreng.
Skrevet af Arnemanden
Er han ikke kun god på kunstgræs? Spørger oprigtigt og ikke for at svine nogen til.
Skrevet af Niclas666
Det ville da være et idiotisk skifte for Helenius, giver ingen mening.
Skrevet af guldtilOB
Ha ha ha ... tænker på hans tid i Odense. Har sgu aldrig set noget lignende. Han lignende en våd hund en tirsdag aften i samtlige kampe.
5 mill er du vimmer en dårlig handel for aab. Til gengæld tror jeg gerne han tager med ned i 1. div
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af SotD
Ja, hvis man ikke kan komme til udlandet, så kan man da skabe så meget uro omkring sig selv at man kan tvinge sig selv “hjem”.

Jeg må indrømme at jeg som SIF fan er enormt ambivalent omkring Helenius. Han har haft et super fint output i Silkeborg trøjen, men han har også været i klubben af to omgange og haft enormt travlt med at komme væk begge gange. Hvad fanden vil han i klubben, når han ikke rigtigt gider alligevel? Han er Superliga topscorer, han er anfører, han spiller på et hold der har oplevet en masse spændende ting, og alligevel er han villig til at smide alt hvad han tidligere har sagt ud af vinduet. Manden mangler integritet i en meget alvorlig grad. En mand der har brug for ro og tillid, men som skaber præcis det modsatte ved evigt og altid at tale om alt mulig andet end det han burde tale om.

SIF bør absolut ikke sælge til de klubber som man risikerer at skulle spille mod i et tæt nedrykningsspil. Det er decideret uintelligent. Så hellere give ham en halv sæsons ferie, hvis han er så utilfreds. De 5mio er uden værdi hvis salget medfører at man svækkes og AaB styrkes i en sådan grad at styrkeforholdet vendes på hovedet.
Silkeborg IF
Skrevet af Ditmer-K
Vi har absolut ingen strategi
Internazionale AaB
Skrevet af HelleDusseDa
Ja, for fan!!!! Elsker Nicklas!!! Bedre handel findes ikke...han hører til i Aalborg.
Skrevet af O'Sullivan
Hvis det kan lade sig gøre, så synes jeg det er et super sign af af AaB!
Skrevet af Man_United_88
Jeg er glødende AaB fan og forstår ikke rigtigt dette potientielle skifte set med AaB briller. Manden har haft en halvskidt halvsæson i SIF. Jeg synes nærmere AaB mangler en rigtig target angriber som kan være i feltet og som kan sparke en “halv chance” i kassen. De kommer i foråret til at skulle spille på høje og lange bolde og formentlig også med en del indlæg fra kanterne. Jeg har ikke et bedre alternativ, men Helenius har kun vist højt niveau under Kent N. Jeg havde nok bare håbet på et andet navn.
Skrevet af Jakobsen86
Perfekt!
Det tror jeg virkelig på bliver godt. Helenius fik desværre et dyk oven på hans svære år i England med alvorlig sygdom, efterfølgende depression, et svært comeback i AaB samtidig med han stiftede familie. Har altid ærgret mig, at det ikke gik da han kom tilbage i 2014.
Han blev genopbbygget i GF, hvor der desværre ikke var plads fordi Mortensen var første violin og det er for alvor blevet godt i SIF.

Derudover glæder det mig, at vi hiver en af vores egne hjem fremfor at finde en eller anden udtjent spiller med et godt CV som ikke har præsteret i fem år eller er meget skadet. Helenius er en spiller der kan hjælpe os med at opnå overlevelse og vil kunne være en bærende figur i et par år mens klubben genopbygges. Kæmpe ja tak!
Skrevet af paf
Den havde jeg ikke set komme. Hvis det sker, skal vi hente noget erstatning. Eneste spændende ved et salg er, hvem der kan komme i stedet?
Skrevet af Binne7
Har han været god de sidste måneder af suppen?
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af bruger 137275
Kan man få penge for ham endnu? Han har de seneste 6 måneder spillet som en pose nødder, så man kan da kun konkludere, at AaB fortsætter sine kluntede transferaktiviteter…
Skrevet af FelixIF
Kan jo være han har et stort ønske om at nå at spille 1. Div inden karrieren slutter
annonce
0