Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: AaB vil sælge Theo Sander for 22 millioner

Skrevet af bold
fre 20. jan 15:01

Ekstra Bladet skriver, at AaB går efter at sælge Theo Sander for omkring 22 millioner kroner i dette transfervindue. Læs hele nyheden her
Skrevet af dondyhrs
Ha da fack?
Skrevet af Mitch Connor
En smule uambitiøst taget i betragtning af, hvor store klubberne, der kigger på ham, er. Man kunne snildt indhente 30-35 for ham, uden det ville betyde noget for dem. 22 mio. er ikke skidt for det nuværende budget, men man græmmes en smule, når andre spillere i Suppen ryger for 75-150 mio.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af HelleDusseDa
Et af de største målmandstalenter i verden, så lyder 22 mil lyder ikke af mange penge, men vi er desværre hvor vi er og medmindre der kommer en Engelsk budkrig er jeg bange for at vi bliver nødt til at sælge ham for 22 mil forhåbentligt med nogle rigtigt gode klausuler. I Danmark er der kun 3 klubber der virkeligt får noget for deres spillere og vi er desværre ikke en af de klubber.
Skrevet af Slettet(301828230802)
AaB kan ik sælge spillere for mere, desværre. Deres seneste resultater taler ikke for dyre handler.
Skrevet af Fck_1999
Med tanke på at aab har haft tre salg over 20 mil… så virker 22 som overpris 😅
Skrevet af billebums
Mon ikke FCK slår til?
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg tænkte lige det samme, billebums, men jeg ved ikke hvor god han allerede er og om han rykker fra AaB nu fordi at han er blevet for god til dem ellers synes jeg måske ikke det ville give mening omend han helt sikkert vil stå i skyggen af Grabara de næste 5 måneder, sålænge Grabara er fit.
Skrevet af Meefa
Alt for lidt!!!
Skrevet af BoroDane
Naturlig arvtager til Jesper Hansen. Sæt igang Stig. Så kan han komme under kyndige vinger resten af sæsonen og starte som førstevalg efter sommer med Hansen som backup og vejleder.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Liverbird78
Fck har nærmest samme talent i Dithmer, så mon ikke det bliver en udenlands klub Sander skal til
Skrevet af highsven
Er ikke mange klubber i Superligaen hvor han vil få spilletid idag… tror i det hele taget ikke på nogen stor karriere for ham, overvurderet i min bog…
Skrevet af Bruger4321
Vil være en flot sum i nuværende tidspunkt. Men det virker helt panisk. Altså potentialet er stort, på den lange bane vil man kunne lave et endnu større salg.
Tror man slet ikke på at man selv kan udvikle et større salgsobjekt?
Er økonomien så presset at der tilbud i øjeblikket? Så er det da totalt uansvarligt at hente en halvgammel angriber til en latterlig høj løn
Skrevet af JacobB
Theo er bestemt god, og har talent. Men at kalde ham et af de største målmandstalenter på kloden er mildest talt en overdrivelse.
Skrevet af AaBager
Highsven: har du set ham i aktion? Han spiller som en voksen målmand, selvom han kun er 18 år. Folk vil altid huske blamagen fra Randers, men bare det at han stod fejlfrit resten af kampen og ikke lod sig påvirke af fejlen, viser noget unikt.
Skrevet af Røderomario123
Så god er han heller ikke. Vil nogen betale 15 så sælg ham
AaB - Man United
Skrevet af dagenesskum
altid svært at vurdere prisen på en meget ung spiller.
Hvis man sælger, forventer jeg, at der en solid præstations-bonus og ditto videresals-klausul i kontrakten. Potentialet er kæmpestort.
Skrevet af Dr. Def
Hold nu op, verdens største målmandstalent spiller sku da ikke i AAB😂 eller den danske liga for den sags skyld…
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af DameNdoye2.0
Synes også det lød lidt vildt især når jeg ikke rigtig havde lagt mærke til ham udover det drop, AaBager, kom ind på i sit indlæg. Men synes det lyder som om at AaB sælger fordi de mangler penge, og ikke pga. at Sander er blevet for god til AaB, men måske der er andre meninger. Ville ikke overraske. :D
Skrevet af Mr.Slotved
Bruger4321: aab mangler penge, samtidig med at mange af deres sponser forlader dem fordi de vil ud hvor det er sjovt nemlig AAlborg håndbold hvor mange af de rigtige folk er.

Skrevet af Mr.Slotved
Dr. Def: Hvorstår det at verdens største talent ikke kan komme fra danmark ?
annonce
0