Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Abildgaard skifter til Celtic

Skrevet af bold
tor 1. sep 06:55

Oliver Abildgaard er angiveligt tæt på at skifte til den skotske storklub Celtic, efter klubberne er blevet enige.Læs hele nyheden her
Skrevet af Dreamworkz
Fedt skifte! Med O´Riley og Abildgaard på midten, skal man måske til at se Celtics kampe!
Det er ALTID dommerens skyld
Skrevet af Slettet(382112220209)
Det var ikke det vi helst skulle have i klubben...Der er to stærke i talent, samt trup på pos er rigeligt godt besat i år.

Danske spiller er ikke det vi har brug for. Skal vi have spillere fra Norden--er det bedst med de norske spilleres opvækst og kvaliteter..

Her sætter Celtic barren for lavt...
Skrevet af bruger 155512
Holy shit for en kommentar. Celtic city Brøndby … bare du selv kan finde ud af det. Abildgaard er en klassespiller. Flere gang på ugens/mdrs hold i Rusland. Fast inventar u landshold og har vist også fået debut på A holdet. Henke og Laudrup er vist heller ikke fra Norge.
Skrevet af Tyrone
Det kan man da kalde et skridt op i karrieren
Skrevet af BoroDane
Her sætter Celtic barren for lavt...


Det er vist nærmere dig der vurderer Celtic for højt. Jeg havde forventet at se Abildgaard i en bedre liga i stedet for at tage et par skridt ned.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Mazraoui
Jeg blev svinet til i en real Madrid tråd for et par dage siden af andre brugere/real fans for at kritisere @celticmancbif’s måde at skrive på, da det meste ikke gav mening og det der gav mening, var tydeligt arrogant, ignorant og provokerende. Han er en troll af værste kaliber og da jeg jokede med at han var lige så Blank som trøjerne for det hold han holder med, kogede det helt over, og ikke kun hos ham. Flere tossede real fans forsvarede ham endda, uden at læse/prøve at forstå det han skrev. Ot: spændende nok skifte med CL også. Kunne vel også godt betyde at O’Riley måske er på vej væk til større klubber?.
Skrevet af Desrouleaux
Mazraoui: Alle må da vide han er en troll, han spammer jo næsten alle tråde med uforståeligt og ignorant bavl efterhånden.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Bundmorænen
Celtic er en god og stor klub ja, men udover Celtic og Rangers er den Skotske liga helt grotesk ringe. Som 26 årig kunne man have håbet at se ham i en bedre liga.
Skrevet af tossegod
Jeg er sgu lidt skuffet over at han ikke kommer til en større liga... Kan ikke forstå, han ikke har haft bedre muligheder med så meget succes i Rusland
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg blev svinet til i en real Madrid tråd for et par dage siden af andre brugere/real fans for at kritisere @celticmancbif’s måde at skrive på, da det meste ikke gav mening og det der gav mening, var tydeligt arrogant, ignorant og provokerende. "

Du fik en advarsel fordi din måde at skrive til andre brugere på var uacceptabel.

CelticMancityBrøndy if har også fået at vide han skal stramme op. Men der er trods alt ikke helt skarpe regler mod at vrøvle.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sarriá
Så har Postecoglou hentet tre Rubin Kazan spillere på et år. Er spændt på at se hvad transferbeløbet bliver.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
annonce
0