Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Alaba vil have Gnabry til Real Madrid

ons 30. mar 2022

Ifølge Bild har David Alaba henvendt sig til ledelsen i Real Madrid for at få dem til at hente Serge Gnabry. Læs hele nyheden her
Jeg er vild med at flere og flere spillere smutter transferfrit...

For der skal simpelthen ikke bruges så mange penge på at købe spillere..
Du er med på, hvor kæmpe løn og bonus pakker, der bliver strukket sammen i stedet for? Det hjælper slet ikke på den inflation, der opleves i moderne fodbold. Selvfølgelig er det mindre, men du planter bare en langt større del af en potentiel transfersum i lommen på spiller og agent.
Jeg forstår din pointe, men den er desværre bare ikke sand.

Desværre ender klubberne med at betale næsten det samme som ved transfer fee (Fordi spillerne kan ligge presset på klubben). Pengene går bare til spilleren i sign-on fee, agenter, familie, venner og andet godt folk.

Kan ikke helt huske hvor jeg fik indblikket, enten i en The Athletic artikel eller en Tifo video på Youtube.
ARSENAL FC. FC KØBENHAVN.
@Fynbo79

Gnabrys kontrakt går ud næste år, så hvis han ikke forlænger inden sommer, så bliver han solgt.
Jeg forstår slet ikke den kæmpe krise Real Madrid står i om meget få år, måske allerede næste. de har helt glemt at lave et generationsskifte og der render jo kun gamle spillere rundt, hvad pokker gør de? de kan vel ikke købe 10 nye? den klub jeg ser med den mest dystre fremtid er dem og PSG. skræmmende
Der skal da ikke købes 10 nye spillere tværtimod.. Vini, Asensio, Rodrygo oppe foran. De har alle mange år i sig endnu+ Mbappe til sommer? Camavinga og Valverde er klar til at tage over for Kroos og modric. Casemiro har lidt flere år endnu sig, men der skal hentes en ny. Mendy, Militao har begge massere af år endnu. Alaba har vel stadig 4 år endnu. Courtois har vel også 4 år endnu. Hvor mener du, at der skal hentes så mange nye spillere ind?
Rodrigo, Asensio, Valverde og Militao har slet ikke vist sig som faste starter på et af verdens aller bedste hold endnu. Problemet er ikke de gamle koryfæer, men de unge som ikke har vist sig at kunne udfylde pladsen ved siden af. Det er vel kun Vinicius der har vist noget. Camavinga skal nok slå til, han er et kæmpe talent på midtbanen.
Synes sku ellers Militao har været klasse siden Ramos skader sidste år. Der er nogle fejl hist og her, men han har altså været klasse. Synes nu også Asensio har bevist sig efterhånden. Han er måske ikke fast starter, men gør det ganske udemærket. Valverde er rigtig god, når han spiller. Rodrigo har du nok ret i, ellers er jeg uenig.
Militao har i den grad vist sig som en fast starter denne sæson. Hans samarbejde med Alaba i det centrale forsvar er verdensklasse.
Mange spillere skal skiftes ud, og vi starter denne sommer med Marcelo, Isco, bale og forhåbentligt hazard.
Der findes kun Real Madrid.
Jeg forstår slet ikke den kæmpe krise Real Madrid står i om meget få år, måske allerede næste. de har helt glemt at lave et generationsskifte og der render jo kun gamle spillere rundt, hvad pokker gør de? de kan vel ikke købe 10 nye? den klub jeg ser med den mest dystre fremtid er dem og PSG. skræmmende


På midtbanen har man allerede Camavinga og Valverde til at tage over for Kroos og Modric, mens Tchouameni rygtes til som Casemiros arvtager.
På mål har Courtois stadig mange år tilbage, men man har dog allerede Lunin, der er et kæmpe talent.
I forsvaret har man allerede lavet et lille generationsskifte, da både Varane og Ramos forlod klubben i sommer. Militão og Alaba kan spille i mange år endnu. På venstreback har Mendy allerede erstattet Marcelo, mens man reelt set kun mangler at hente en ny højreback.
Oppe foran har man både Vinicius og Rodrygo, der er meget unge. Desuden kommer Mbappé med meget stor sandsynlighed til sommer. Det er reelt kun Benzema, man mangler en erstatning for.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
annonce