Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Arsenal og City er enige om Zinchenko

Skrevet af bold
lør 16. jul 07:51

Oleksandr Zinchenko er kommet et skridt nærmere et skifte til Arsenal, da London-klubben og Manchester City angiveligt er blevet enige.Læs hele nyheden her
Skrevet af BobF
klasse.
COYG St.Pauli
Skrevet af StoutPåStadion
Ik en spiller jeg som sådan tror flytter dem, men til den pris kan det ik gå helt galt.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af alexmodk
Nydeligt. Så mangler vi bare en kvalitetsspiller til midtbanen og så vil jeg godt kalde transfervinduet godkendt.
Skrevet af Slettet(401055222307)
Arsenal bliver mixet med City´s B hold i næste sæson, spænding i vente, håber de slår igennem og G. Jesus bliver topscorer.
Skrevet af Morten5500
Sorry, men £30m er da en crazy pris for en middelmådig spiller som
Zinchenko. Imponerende af City’s transfer-team!
Skrevet af marshmello
Det tror jeg er rigtig godt lavet af Arsenal det her. Dygtig spiller!
Find gaven til barnedåb og babyshower // mitaftryk.dk
Skrevet af MesutCazorla
Jeg kan overhovedet ikke udelukke, at jeg nok undervurderer Zinchenko helt voldsomt, men jeg ser virkelig heller ikke noget lys i ham, og særligt ikke taget i betragtning af, at han er 25 og derfor skulle være på vej ind i sine bedste år. Jeg ved simpelthen ikke, hvad han er god til, for jeg kan ikke se det.
Skrevet af Gelmore
Sorry, men £30m er da en crazy pris for en middelmådig spiller som
Zinchenko. Imponerende af City’s transfer-team!


Lidt svært at vise sit værd, når man spiller bag en Cancelo. Var med til at få City tilbage i 3-2 sejren over Villa, efter gode aktionere i offensiven og tilsidst med en assis til Rodri.

Han kan sagtens blive en forstærkning for Arsenal, der vel ikke har mange andre alternativer til den venstreback end Tierney, som er meget ramt af skader. Selvom jeg ser ham værende bedst i det offensive.
Skrevet af BerlinerDK
Fint at City sælger til sine konkurrenter og prøver på at holde fair sig mere fair end de sidste 5 år.
Skrevet af dimme
Fin nok signing, kan spille cm og Venstre back, hvilket der i den grad bliver brug for med tierney skadet konstant. Han er dygtig på bolden og en leder. Jeg kan godt se en fidus i ham, bare det ikke sætter en stopper for tielemans.
Skrevet af Slettet(241022222210)
Jeg forstår slet ikke hypen om de her City spillere som Arsenal køber. Gabriel Jesus scorede 8 mål i Premier League i sidste sæson, hvor 4 af dem var mod Watford. Zinchenko er en god spiller, især i sidste kamp mod Aston Villa, men han har jo heller ikke bevist sig som en bærende spiller for noget hold. Jeg kan godt forstå at Arsenals fans er glade, da de har brug for spillere på angrebs og back positionen. Men så er det vist heller ikke vildere.
Skrevet af brefsgaard
Ja f...ing tak til flere af City´s reserve spillere. De kommer med en vinder mentalitet og hat senest haft Pep G som træner. Og de har immervæk fået spilletid og ikke været helt ude i kulden pga manglende færdigheder
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Kick and rush
Jeg tror at Arsenal har gjort to gode indkøb her. Begge spillere mangler måske lige de sidste procent for at være øverste hylde, men disse procenter kan de meget vel få via mere fast spilletid og vigtigere roller hos Arsenal. Derudover kommer de med massiv erfaring fra de vigtigste kampe.
AGF 1880
Skrevet af SalatMedLåLåPå
Nu skal man jo også være verdensklasse for at være en bærende spiller hos City. Og de sælger jo heller ikke deres bærende spillere.
Jeg tror han vil gøre det fint for Arsenal
Skrevet af Målræven
Man skal have kontekst med.
City er meget vel PL historiens bedste hold gennem tiderne. Ikke at være fast starter på det hold, betyder næppe man er middelmådig. Ser ham som en top 4 spiller, der mangler lidt i sit defensive, for at være på øverste hylde.
På bolden er han klasse.
Som konkurrence til en ofte skadet Tierney er det en vældig god signing.
Skrevet af MVM
Men Arsenal har generelt et spændende hold. Mange unge og talentfulde spillere, jeg tror ikke det bliver til noget specielt i den kommende sæson, men fremtiden ser stadig lysere ud for dem.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af MrKobna
Bundsolid venstre back der kan komplimentere den skadesfro Tierney og også en god gardering til midtbanen. Synes specielt Zinchenkos vindermentalitet og lederskab (som specielt kommer frem når han spiller for Ukraine) er værdifuldt. Solidt køb, men også til sin pris.
Det hårdt at være Arsenal-fan | Nedre C since 2001
Skrevet af sevver
Trist. Og det er jeg sikker på, at hovedpersonen også synes.
Næstved og Holbæk forever!
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det er nok derfor han er interesseret i at skifte....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af mholmm
Det her er en rigtig god transfer for Arsenal. Zinchenko er jo en klasseback og den eneste grund til at ikke var fast mand var han skulle kæmpe mod Cancelo som vel må betegnes som top 3 over bedste backs sidste sæson.

De kampe jeg har set med Zinchenko der har været bundsolid og bidrager både offensivt, defensivt, samt han har et fedt udtryk på banen med masser af fight.
Arsenal har efterhånden samlet en ung spændene trup
annonce
0