Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RaZZ87
Vi kan nok alle blive enige om, at Barca er en smule over Braithwaites niveau, så det bliver nok ikke til mange minutter for ham i tilfælde af et skifte. Det er et svært valg (i min verden i hvert fald). På den ene side er der flere penge og oplevelsen i at være i en af verdens største klubber. På den anden side ryger pladsen i EM-truppen givetvis, hvis han kun sidder ned i flere måneder.
Skrevet af schmede
Det lader til at folk misser pointen i, hvorfor Braithwaite pt. er et bud på en ny Barcelonaspiller.
Med al respekt for manden, er det jo ikke en spiller, der ville komme på tale under Normale forudsætninger. Det er situationen pt. med skader, sammensat at det kun er i Spanien de må handle og så en ikke alt for høj pris.
I det tilfælde er det måske et meget godt bud. Spørgsmålet er så, om det er smart af Braithwaite selv, som så på ingen måde er garanteret spilletid.
Skrevet af JUXTAPOZ
Tror Stuani er et godt bud på ny angriber til Barca.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Den gamle mand og havet
De skal bare holde snitterne fra Stuani!!!
Han holder stort set ene mand Girona inde i oprykningskampen i Segunda División.
Girona FC
Skrevet af Connaisseur
MezutCazorla - fremragende indlæg og meget enig i dine pointer.
Skrevet af Slettet(270000221401)
Hvis de partout skal dumme sig for andet vinter vindue i træk, så er der et hav af spillere der vil være en langt bedre løsning. Angel, Loren, Perez, Stuani for bare at nævne nogle få, som alle har været sat i forbindelse med et skifte, alle koster under de 15 mio euro man vil bruge og alle er markant bedre end Braithwaite


Din kommentar giver ikke rigtig mening. Du skriver at hvis de "absolut skal dumme sig", skal de ikke dumme sig?!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Barcellona
Ud med Bartomeu. Der skal satses på gamle dyder og ikke de evindelige håbløse indkøb, som aldrig virker i praksis, fordi de indkøbte enten ikke passer ind, ikke har niveau eller tager 100 år om at falde til.
annonce
0