Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig er alle de store klubber inklusiv Barca interesserede i Mbappé. Det er lidt en ikke-nyhed. Så kan det godt være at Barca er økonomisk trængte, men mon ikke de satser på at komme af med dødvægt såsom Kessie og Memphis m.fl?

Jeg er ikke i tvivl om at Mbappé ender med at blive efter P$G giver ham et hold kæft bolsje på en milliard. Det er alligevel kun et greb i lommen for dem.

Den virkelige skandale er at P$G og andre klubber uden loft for lønninger og transfers kan sætte sig på så mange stjerner via finansiel doping.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
“Nuvel, personlighedsmæssigt passer han da ind i barcelona”, korrekt. Han har en ekstrem vindermentalitet. Men de får aldrig råd til ham og personligt håber jeg aldrig, han ender i klubben.
Så en klub hvis, nyere tids, succes bygger på Lionel Messi, overvejer at hente en spiller, der angivet er super utilfreds med selvsamme...

Virker lidt sløjt. Men som folk også skriver, de kan jo alligevel ikke finansiere det. Det er de færreste klubber, der kan det.

Men altså, med det billede, der tegner sig af manden, er det så en man vil have til klubben?

Jeg ved godt, at det ikke blev håndteret fantastisk af Real Madrid. Men jeg er glad for, at han ikke havnede i Madrid. Han virker til at have et fuldstændigt utæmmeligt ego.
Nok årets sidste store joke! Barca har ikke råd - langt fra og Mbappé har ingen ønske om at skifte til en klub uden for eliten
I dag er Spaniens udgave af 1.april - Bare lige til info.

Og ja, det er El Mundo Deportivos elendige humor der slår til igen.

Ingen som helst hold i virkeligheden.
Med tanke på, at der findes SÅ mange brugere herinde med absolut ekspertise inden for økonomi, så er det da besynderligt, at verden inkl. Danmark, ikke rigtig kan finde en løsning på inflationen…

Tillægsspørgsmål: Hvor finder jeg udskrifter af Barcas årsregnskab og interne finansielle rapporter? Det lader da til, at folk har indsigt i dem :)
Ja det må da næste være spaniens svar på en aprilsnar. For alt andet giver jo ikke mening, hverken for Barca eller Mbappe.
@Blaugrana

Nu behøver man jo ikke at være økonomisk ekspert for at sætte sig ind i Barcelonas økonomi. Det har været mange fremragende artikler fra dygtige journalister der har redegjort for hvad det handler om.

Men nu hvor du mener vi alle åbenbart går fejl, så er jeg da nysgerrig på om du kan redegøre for hvor Barcelona skulle få økonomi til en Mbappe handel fra? Så kan du jo sætte os eksperter på plads.
Og kan læse at du efterspørger et regnskab, der vil jeg anbefale google og så dukker det op. Kunne være du skulle læse det inden du skyder med spredhagl?
@emilfu +1

Día de los Innocentes
1.Han minder om Barca... vindermentalitet.
2. Messi kommer ikke tilbage til Barca.
3. Har han ... Mbappe nogensinde udtalt at han er træt af Messi?
4. Barca er som en af verdens største klubber altid i spil, når man som spiller stræber efter titler på alle plan.
5. De skal nok finde pengene.
annonce