Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Barcelona fik nej til CL-penge på forskud

Skrevet af bold
tor 4. aug 06:14

UEFA har angiveligt afvist en forespørgsel fra Barcelona, der ønskede at få fremtidige Champions League-indtægter udbetalt på forskud.Læs hele nyheden her
Skrevet af Stankovic
Den måde som Barcelona driver sin forretning på virker fuldkommen håbløst.
Skrevet af Tom Wanks
Der er jo gået helt ged i den catalanske killing machine.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Lindhardt
Fryd de ikke fik dem på forskud,ligesom de fleste her på bold.dk er jeg virkelig træt af måden de driver den fodboldklub på,her tænker jeg man køber og køber,og fryser folk ude som De jong og Martin B.De jong skal gå ned i løn pga de bare køber og køber
Skrevet af Slettet(501712221108)
I hele den artikel fremstår Barcelona som et forkælet pattebarn, der føler sig berettiget til at spille med om titler og nægter at blive ´irrelevante´ ved at spare i et par år. Det er måske det bedste for fodboldens fremtid, hvis et så stort hold som Barcelona går konkurs.
Skrevet af DanielC91
Barcelonas måde at drive forretning på, er lidt som at pisse i bukserne for at holde varmen. Hvis Barca ikke vinder CL indenfor et par år, så er klubben færdig som vi kender den.
Skrevet af Chelsea93
Håber de går konkurs vamle klub
Skrevet af Taco mix
Martin Braithwaite vil gerne låne dem lidt, med renter selvfølgelig.

Hold kæft hvor jeg ville ønske at se ham sige dette til Laporta!
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af MesutCazorla
Ene og alene fordi jeg har en tro på, at menneskerne der udgør ledelsen i Barcelona, har et anstændigt intelligentsniveau, vælger jeg derfor ikke at tro på det her.
Da jeg læste overskriften var min tanke, at det måske bare var denne sæsons CL-penge de ønskede udbetalt tidligere, hvilket i sig selv lyder desperat, men som sådan egentlig ikke noget, jeg ville være decideret rystet over. Men hvis det omhandler fremtidige CL-sæsoner udbetalinger, så er det simpelthen noget af det mest absurde jeg har læst - ja, faktisk så skørt, at jeg slet ikke tror på, at der kan have siddet nogen i så høj en stilling hos Barcelona, der har tænkt den tanke. Det kan man ganske enkelt ikke have foreslået.

Edit: enten har jeg overset det, alternativt er det blevet tilføjet efterfølgende, men da jeg i første omgang læste artiklen, havde jeg ikke set noget om, at det var under den gamle ledelse.
Skrevet af Chris4700
Shit I har det hårdt gutter. Tror I skal spænde sikkerheds selen til den kommende tid.

Ja, Bartomeu var desperat (ikke noget nyt) og prøvede angiveligt en alternativ tilgang (Bartomeu trods alt), fik et nej, videre
Barca
Skrevet af Wise1964
Barca er blevet det nye Fawlty Towers ... ganske underholdende i sin egen virkelighedsopfattelse og samtidig så dybt pinligt drevet at man for deres fans og fodboldens skyld kan håbe på en konkurs og påtvunget re-start.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Genialt
Det helt vilde i den her historie er at de med den trup de havde ved sæson afslutningen, stadig kunne have budt Atletico og Real Madrid op til dans. De slog i forvejen Atletico, og endte på 2. pladsen.

Havde de kørt videre med at få lidt akademi spiller ind i truppen. Forsøgt at komme af med Umuti/Braithwaithe og alle de øvrige de ikke mener de kan bruge. Så tror jeg stadig de kunne have fået sølvet, kommet i CL osv.

Et par sæsoner af det, og så havde der været penge til at kunne opgradere spillere ind i den nye lønstruktur osv.

Det kan da være at Barcelona viser sig at have mere styr på økonomien og det sportslige end jeg har fået indtrykket af ved at læse artikler på nettet. Det håber jeg da, og at vi om 1-2 år står og tænker FOR HULEN DA.. det var genialt det de gjorde. Lewandowski der slog målrekorden i både La Liga og CL, og de gik ubesejrede gennem alle spillede kampe, og bliver holdet der fik klubben ind i en ny æra osv.. =)
Skrevet af Vincent Gigante
Nu mangler de kun at løfte puderne i sofaen for at finde skillinger - så har de næsten afsøgt alle kreative måder at indbringe nogle penge på.

...man kunne også prøve at drive en mere, (økonomisk) bæredygtig forretning. Ikke sikker på, at jeg er fan af denne light model af ´Leeds fra 00´erne´.
Edge lord
Skrevet af Skjold99
Under Bartomeu...

Who cares?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af pibbles|FCBayern
Shit I har det hårdt gutter. Tror I skal spænde sikkerheds selen til den kommende tid.

Er det dit standard svar til alt?

Ja, Bartomeu var desperat (ikke noget nyt) og prøvede angiveligt en alternativ tilgang (Bartomeu trods alt), fik et nej, videre

Ja. Det gør sgu ondt at forholde sig til at klubben bliver drevet af nogle amatører, som ikke har en skid forstand på økonomi.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af MistGoose
Det kan da være at Barcelona viser sig at have mere styr på økonomien og det sportslige end jeg har fået indtrykket af ved at læse artikler på nettet.

Laporta har fået omstruktureret gælden fra kortsigtet til langsigtet.
Man har ganske vidst solgt nogle af sine TV rettigheder de kommende 25 år. Men det beløb udgør, så vidt jeg kunne læse mig frem til, 5% af den samlede årlige omsætning.
Mener også der er hakket €100 millioner af gælden.


Desuden har Barcelona ikke bedt om at få CHL pengene udbetalt på forskud. Enten forstår "journalisten" ikke engelsk, eller også forsøger han at skabe et ramaskrig blandt Bold´s brugere
https://theathletic.com/3472098/2022/08/03/barcelona-champions-league-uefa-loan/

Der var tale om, at Barcelona ville bruge fremtidige CHL penge som sikkerhed for et lån. Hvilket UEFA (forståeligt nok) sagde nej til. Da det ikke er givet, at Barca kvalificerer sig.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af mjdj
Meget svært at have noget til overs for Barcelona, når man ser, hvordan den bliver drevet. Minder mest af alt som en kviklåns-forbruger.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Skrevet af Slettet(021211222109)
Der nogle der lige skal have repeteret deres nutid/datid. Det er den forrige ledelse der har forsøgt sig her. Selvfølgelig bliver det et nej. Ingen er kvalificeret før de er kvalificeret. Pinligt overhovedet at forsøge sig.
Bartomeu har virkelig gjort alt han kunne fir at køre den her bus ud over klippen
Skrevet af Mr Enrich
Åbent brev til UEFA:
Jeg er træner for Skodballe FC og vil gerne have fremtidige CL midler udbetalt på forhånd. Hvis I udbetaler nu med det samme, så lover jeg at vi med alle mudlerne stryger op gennem rækkerne og vil gøre en god figur i CL om 7 år og fremefter.
Skrevet af Campeones35
Hvis det her passer er det det vildeste jeg har hørt/læst i fodboldens verden i lang tid.
Virkelig ambivalent omkring måden Barcelona smider alt og lidt til på et bræt lige i øjeblikket.
På den ene side håber jeg det mislykkes fordi det er en forkert måde at drive fodboldklub på, men på den anden side håber jeg ikke det går galt fordi det betyder Barcelona som fodboldklub er færdige.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Gshock
Barcelona er god underholdning for tiden. Med de indkøb der er lavet, så skal der nok komme nogen fornuftige resultater. Men det har jo aldrig været nok for Barca fans, de vil jo også have seværdig fodbold. Det tror jeg tilgengæld ikke at de får med det hold. Messi skaffede en masse fodbold turister, det tror jeg ikke at Lewa osv. Kommer til og gøre. Så når stadion og museum ikke bliver fyldt op, så kommer der sikkert til at brede sig en ny panik.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0