Snak

Mere indhold efter annoncen
Højlunds udvikling det sidste år har været helt ekstrem.

Fra hans tid i Sturm Graz taler tallene for sig selv og jeg har fulgt med i Atalantas kampe siden starten af sæsonen, og der er ingen tvivl om at Højlund bare bygger på og bygger på… Han er en helt anden spiller end for 6 måneder siden, hvor hans kernekompetence udelukkende var hans fart, fight og energi.
Det har han stadig + han er langt bedre integreret i holdet og tager langt klogere beslutninger, afslutter instinktivt med begge ben og har en meget bedre første berøring og en teknik der generelt er over gennemsnittet for en angriber af hans statur.

Om han kan holde niveauet er spørgsmålet, og jeg synes det ville være for farligt at rykke videre allerede - men tiden må vise om han kan holde fast. Jeg tror vi har en stjerne i svøb, hvis han kan holde sig fri for skader. Har ikke set mange 19-årige som ham.
Gør det. Please.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Bli´ nu for pokker bare i Atalanta.
Som spiller passer han da noget bedre til Real Madrid end Barcelona ud fra hvad jeg har set. Jeg kan slet ikke se hvordan Barca og Højlund skulle matche. Men det er da sindssygt spændende, og med AC som velkomst komité…
Silkeborg IF
Jeg giver fadøl til samtlige brugere på bold.dk hvis det viser sig at der faktisk er reel interesse fra en af de spanske topklubber for Højlund og det ender med et skifte,
Jeg nægter simpelthen at tro på det. Jeg forstår godt aviserne starter rygterne, jeg forstår dog ikke at 9/10 herinde bare hopper i med begge ben. Er folk ikke det mindste kritisk overfor hvad man læser nu om dage??
Der findes kun Real Madrid.
Det er dumt at tage til de klubber når de alligevel smider ham væk efter 6 måneder..
Man skal ikke tro på alt man læser i Anders And….
Højlund har helt bestemt været imponerende. Men han er ved at få et brand som "Den nye Haaland" i udenlandske medier. Nok mest pga at han er fra Skandinavien og stærk og hurtig. For at være ærlig, tror jeg at mest at det er derfor, at rygter om Real Madrid, Barcelona osv dukker op - fordi det er en god historie.

Ja, han er kun 19 år, og han bliver en stjerne for landsholdet. Men come on, han har scoret 4 mål og lavet 2 assist i den her sæson i Serie A.. Det kvalificerer ikke ligefrem en spiller til spilletid i verdens topklubber.
Jeg har glemt mit navn
Det er da pisse fedt for knægten, hvis det passer, men kan de overhovedet registrerer ham, hvis de skulle købe ham?
Han er Real Madrid-fan så det bliver nok ikke til noget men han har skiftet før til Brøndby selvom han var FCK-fan så han er lidt plastik
annonce