Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VIF57
Barca har slet ikke de midler.
De kan stadig ikke engang registrere Gavi som 1 holdspiller.
Langt ude sladder historie.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Tacomix: du skulle hellere starte en indsamling til fordel for FCK´s talentarbejde. Imponerende, at man ikke kan have gavn af de helt indlysende evner, som Højlund og Bøving besidder. Man begriber det ikke. Men FCK fik Karamoko, Amoo, Boubacar og Mukairu i stedet. Great success
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Barca har slet ikke de midler.


Det har da ikke stoppet Barca fra at bruge sagte midler alligevel :-)

For øvrigt enig i resten.
FCK
Skrevet af Nessy1981
Jeg er fuld af beundring af det Højlund render og laver. Men det er vigtigt han bliver ved med at udvikle sig for der er stadig meget at arbejde på. Det kræver kontinuitet, tillid og spilletid på så højt niveau som muligt. Det får han pt i Atalanta. Jeg synes at vi og i særdeleshed han skal slå koldt vand i blodet og prøve at se lidt objektivt på det hele. Han har scoret og kommet til chancer mod de små hold i Serie A. Det mangler han endnu at vise mod de store hold. Det skal nok komme. Bare han holder fødderne og næsen til jorden og bliver ved med at arbejde så hårdt som han åbenlyst gør.
Skrevet af Carmichael
Glæder mig over nye tider, hvor danske talenter rygtes til de største adresser.

Om han så har niveau til Real og Barca skal jeg ikke kunne sige, men synes kun det er fedt, at det en sjælden gang er et dansk talent og ikke et brasiliansk/fransk et af slagsen der tager spalteplads.
Visca el Barça
Skrevet af CremeFraiche
300? Ærgerligt det ikke var 500.
Aha ha ha.
Skrevet af Sjællænderen
Denne historie er ren opspind.
Skrevet af Din ægte far
@Sjællænderen

Hvis du har nogle kilder der afviser rygtet, så tag endelig kontakt til bold.dk så de kan få rettet artiklen. Det er fedt at der er så mange eksperter med de netværk der skal til for at få be/afkræftet den slags rygter.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Luis Suarez
Hvor seriøst et medie er Sport? Det er en del medier der bare tager random twitter kontoer som kilde og poster det som en nyhed. Det her kan jo lige så godt komme fra en 18årig der sidder på sit drengeværelse og keder sig
LFC naturligvis
Skrevet af Carreca
Højlund har hele pakken for en top-frontangriber. Kan blive bedste landsholdsangriber i nyere tid - altså siden en hvis Elkjær Larsen også brændte Serie A af 😁
Skrevet af LegendernesLegende
Barca har ikke råd til Gavi får en fuldstidskontrakt, så tvivler meget på denne kilde.
Skrevet af Fjelle80
@Luis Suarez
"Hvor seriøst et medie er Sport? Det er en del medier der bare tager random twitter kontoer som kilde og poster det som en nyhed."

Man skal tage de rygter de bringer med et gran salt, især når det handler om Real. Det er en Barcelona baseret avis, med stor fokus på og forkærlighed for Barça. De opstøver en masse rygter på vandrørene i Barça, hvor de helt tydeligt har nogle kilder. Men troværdighedsmæssigt er de vel hvad der svarer til EB eller
BT. De bringer de rygter de opsnapper, og det er naturligvis ikke dem alle der bliver en realitet. Men ved de fleste transfer har de bragt rygtet inden.

PS. Men rygtet om Barça her er jo ikke engang fra sport. De skrev om interessen fra Real
Skrevet af Fjelle80
@legende
"Barca har ikke råd til Gavi får en fuldstidskontrakt, så tvivler meget på denne kilde."

Han skrev under i efteråret, og har allerede fået lønstigningen. Han kan bare ikke blive registreret i 1. holds truppen.
Skrevet af Like This
Tænker ikke han gider til det cirkus og spille på en ungdomskontrakt de næste par år
Skrevet af MesutCazorla
Han er Real Madrid-fan så det bliver nok ikke til noget men han har skiftet før til Brøndby selvom han var FCK-fan så han er lidt plastik

Hvis du tror, at Rasmus Højlund (eller nogen som helst anden dansk spiller) ikke ville skifte til Barca, fordi han holder med Real Madrid, så ved jeg simpelthen ikke, hvad jeg skal sige til dig. Uden at kende ham personligt, så ville jeg godt vædde store beløb på, at han ville takke ja til et sådan skifte - og skulle han alligevel nægte at skifte til Barca, så tror jeg simpelthen ikke på, at grunden bliver hans tilhørsforhold til Real Madrid. Det virker for mig ekstremt naivt at tro, at langt de fleste spillere ikke ville lægge den slags tilhørsforhold til side, for sådan et skifte.
Skrevet af Slettet(500807230702)
Bold er efterhånden værre end Se og hør til sladder
Skrevet af Dodge
De kan ikke registrere Gavis lille kontrakt.

Men 300 millioner kr.? Ok. Nogle ting er logiske.
Skrevet af Fjelle80
@Dodge

Nej, det kan godt virke lidt underligt. Men det ville spådan set ikke være de 300m der ville være problemet, hvis rygtet er sandt. De har pengene efter sidste sommers salg. Problemet ville være at Højlund også skulle have løn. De salg af rettigheder de lavede kan ikke indgå i LFPs lønloft regnskab, så der er pt hverken plads i lønloftet til at give Gavi #6 eller registrere Højlund.
Skrevet af Stagger Lee
Det er en kæmpe and. Ingen andre spanske medier har historien og da slet ikke de catalanske. Ingen twitterkanaler har den med heller, i hvert fald ikke de seriøse. Det eneste, der bliver snakket om i Barca medier, er Vitor Roque, som er det store CF emne for dem til sommer. Men det bliver også en svær opgave at få løst.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Lollywood
Den danske Erling
annonce
0