Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke PC lige hiver sig i banditten en ekstra gang i aften
Når selveste Bold.dk om et stykke tid ikke længere kan komme på europæiske topklubber at sende ham til, ender det måske med en artikel der hedder;
Medie: Det brølstærke danske lyn spottet i Disneyland med Cincinnati Bengals første-scout - rygtet til klubben som ny wide receiver....
Det her er jo fantastisk dåsebamse snak. Lidt ligesom når fiskehistorier skal fortælles. Forsæt, Saudi Arabien har ikke været på banen endnu, kræver de man er i slut 20’erne som minimum? Ellers kunne der ligge en milliard der måske?
Faktisk mest til pudersne d-:
Højlund skal sgu da ikke til den dødssejler af en fodboldklub.
Der findes bedre og mere interessante klubber!
Nej...
Better dead than red.
@ Bobbymo05

Forstår godt hvad du mener. Det bunder vel i at det er svært at forstå at FCK har set så graverende meget forkert med ham her. Men han brændte jo heller ikke ligefrem banen af i superligaen.

Omvendt kan man jo så sige at han blev en profil i den østrigske liga, som er ranket væsentligt højere end superligaen på UEFA´s koefficientliste. Det tæller vel også for noget. Det ville da være en hård anklage at kalde ham en døgnflue, nu hvor han har leveret høj kvalitet temmelig konstant i halvandet år.

Man må bare tage hatten af; han har virkelig præsteret fra dag 1 i udlandet, og stor respekt for det!
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
annonce