Snak

Mere indhold efter annoncen
Messi er ikke større end Barcelona, men han er meget større end Bartomou og alle de andre på ledergangen. Det er det, det hele handler om
Jeg ville sælge som klub, og få de penge ind de kan for en aldrende spiller, som har set sit absolutte top niveau.
Med de penge kan de få hentet mere end en spiller ind, som er langt yngre og bygge op på ny, inden det falder helt fra hinanden i det cirkus, hvor flere af de aldrende profiler allerede er meldt væk.
mes que un club - ingen over klubben :)
@Tanken

Et salg af Messi vil ikke nødvendigvis give pengene til at gennemføre et generationsskifte så meget hurtigere end forventet. For det første går rygter på at Barcelona vil kræve 4 mia for Messi, hvilket formegentlig vil gøre at betalingen vil blive delt op i flere bider, hvorfor den likviditet du taler om kommer ind vil komme over flere sæsoner. For det andet så vi efter salget af Neymar til 1,5 mia, at andre klubber var klar over at Barcelona havde pengene, hvorfor spillerpriserne også blev hævet.
Dermed vil et salg af Messi sandsynligvis give Barcelona likviditet til at komme ud af krisen, men tvivler på at det på den korte bane vil være den store faktor for et generationsskifte.

OT: jeg synes rent faktisk at Messi viser at han ikke er over klubben, hvis det viser sig at han bliver hvis Bartemeou smutter. For så har han netop handlet i klubbens ånd og det hvad alle omkring klubben ønsker. Dog tyder det på, som det også står i artiklen, at beslutningen er entydig, hvorfor Bartemeou har ødelagt for meget til at Messi vil blive. Desværre
Jeg har sagt det før og siger det igen, Messi spiller i Inter inden august er omme.
Sugaman>> Du rammer hovedet på sømmet: Messi er ikke større end klubben, men større end de fjolser, der har ledet den de seneste år ... Er helt enig
Uden sugardaddy skal de da bare sige ja hvis der nogen der gider at byde 4 milliarder for Messi. Han har kun 1 år tilbage af sin kontrakt og er 33 år. Det er begrænset hvad de kan få for ham. Prisen ligger vel på samme niveau som Ronaldos.
Er enig med Sugaman.

Desuden skal folk have styr på hvad "mes que un club" rent faktisk betyder.
Og det kommer fra en OB-fan.
det er vel et endegyldigt bevis på at Messi, er større end klubben.. Hvad fanden vil barca gøre om 2-3 år? virker ærligt talt lidt til grin, hvis det passer


Forkert.

Messi er ikke større end Barcelona, men han er meget større end Bartomou og alle de andre på ledergangen. Det er det, det hele handler om


Rigtigt.
Det løb er kørt. Selv om Bartomeu trækker sig, ændre det jo ikke på tilstanden i klubben, der skal jo flere nye kræfter til, ikke kun på ledelsesgangen. Hvis Messi vil slutte godt af, og vinde nogle pokaler, bliver han jo nød til at skifte til en klub, hvor det er muligt.
FCB skal i gang med en større revolution, hvor det kommer til at tage år før de er tilbage. De skal tilbage til at udvikle spillere, de skal indse, at de ikke kan købe sig til succes, da de ikke er en olieklub, hvor penge ikke er et problem.
Derved skal de skabe sig en identitet, hvor tålmodigheden er drivkraften bag deres projekt.
Jeg siger ikke at de kun skal leve af egen avl, men de kunne måske lære af Real Madrid, hvor de køber potientielle store spillere, og udvikler dem.

Men som fodboldfan, er det sgu lidt trist at se Messi skulle forlade FCB på den måde. Hans meritter behøver jeg ikke at nævne, men han er jo nok en af de sidste store klubmænd der er tilbage, som kun har spiller for en klub, og hvor hans identitet er sammenkoblet med klubben. Dem kommer vi desværre nok ikke til at se mange af i fremtiden.
annonce