Snak

Mere indhold efter annoncen
Barca vil være fucked om 2-3 år hvis Bartomeu bliver og fortsætter din ødelæggelse af klubben..
Pep>> Barcelona er fucked nu!
Hvis Messi formår at tvinge præsidenten ud af Barcelona, så er han større end klubben. At påstå andet er decideret tosset.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Return>> Nej - men han er større end præsidenten, der var for lille til klubben, sådan er det! Præsidenten har været forhadt gennem flere år. Det, du siger, er lidt tosset
Hvad regner man realistisk at kunne sælge Messi for?
Jeg tror nu ikke City har tænkt sig at betale 4 mia kroner for ham, og jeg er ret overbevist om man vil lytte til lavere bud for at imødekomme Messis ønske om at prøve sig af et andet sted.

Jeg læste desuden at man ville undersøge hvorvidt om hans klausul om at kunne gå gratis efter endt sæson kunne forlænges grundet Corona. Dvs at han faktisk står i en situation hvor man eventuelt kan slippe ham kvit og frit hvis han og sine advokater får medhold. Jeg kender INTET til kontrakten skal det lige siges.
FC Messi.
Jeg tror simpelthen ikke på det er det bedste for barcelona at Messi bliver. Udover det vil lægge yderligere pres på Koeman at en præsident trækker sig tilbage grundet 1 spiller, så er der stadig det økonomiske aspekt af tingene. Jeg kender personligt ikke Messi´s eksakte løn i barcelona, men der skrives herinde om helt op imod 10 millioner kroner om ugen. De penge nægter jeg at tro på ikke kan blive placeret bedre, taget Messi´s alder, semi-dalende niveau og rolle på banen i betragtning. Ham som boldstyrende med 3-4 andre, nye spillere omkring sig virker tilsyneladende ikke, ihvertfald ikke hvis vi ser på udvikling af holdet. Tværtimod.
Så kan der selvfølgelig tales om de eventuelle sponsorater der vil ændres eller måske helt annulleres grundet Messi skifter. Jeg tror dog ikke Barcelona ligefrem får problemer med at finde nye sponsorer.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Fantastisk nyhed, hvis det får Messi til at blive..
1. Så ødelægger Messi helt og aldeles sit eftermæle i Barca ved at skifte fra klubben.
2. Så er præsidenten i Barca en klovn.
Fint nok at man vil forynge og fornye holdet, det SKAL de, men man siger ikke bare til en mand som Suarez at han ikke kan bruges efter alt han har gjort for klubben.
Han skal selv have lov til at tage det valg, om han så skal sidde på bænken så vil han gøre det jo..
@Canpeones
Det er jo ikke kun pga en spiller at præsidenten (FORHÅBENTLIGT!!!!) trækker sig, det er jo på grund af snart 6 års katastrofe ledelse med den ene hændelse efter den anden, alt sammen noget Messi har "tolereret" trods åbenlys utilfredshed, men grundet kærlighed til klubben. ALLE i og omkring klubben, på nær de 12 nærmeste i bestyrelsen, vil af med Bartomeu. Trækker han sig og Messi bliver understreger det netop endnu engang hvor stor en klubmand han er.
I bliver nødt til at få hele billedet med inden I flammer op, i stedet for den der selektive udvælgelse af tid og hændelser
Barca
Campeones>> Så vidt jeg ved, er Messis løn ca. 4 mio. om ugen, men oven i det kommer lukrative sponsoraftaler, så han ryger op på næsten 1 mia. om året. Barca har ligeledes lukrative sponsoraftaler, hvor Messi er i centrum. Der er ingen tvil om, at Barca vil miste sponsorindtægter, hvis han smutter. Det samme vil hele La Liga.
Da CR7 smuttede til Italien, faldt antallet af udenlandske tv-seere med 43% i den første sæson, han var væk, sammenlignet med sæsonen før (ifølge l’Equipe). Noget lignende vil nok ske, hvis Messi smutter. For så bliver La Liga en liga uden tv-appeal, og det vil alle klubber mærke, når den næste tv-aftale (og tilhørende sponsoraftaler) skal forhandles.
At Messis niveau er “semi-dalende”, bør du nok forklare lidt nærmere. Han blev topscorer i La Liga og slog samtidig rekorden for flest assists. Hvad mere skulle han gøre, for at du ikke vil kalde hans niveaue “semi-dalende”? Men fodbold er som bekendt en holdsport, og holdet fungerede ikke (og har ikke gjort det i flere år pga en handlingslammet og imkompetent ledelse, der nu forhåbentlig er på vej ud).
annonce