Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Bartra tæt på FCK-modstander

Skrevet af bold
søn 14. aug 13:35

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er Marc Bartra tæt på et skifte til FC Københavns modstander i CL-kvalen Trabzonspor.Læs hele nyheden her
Skrevet af Paul Allen.
Det jeg alligevel blive overrasket hvis han starter inde på tirsdag i hvert fald. Han når vel kun og være med i pre-match træningen imorgen aften og har vel ikke engang spillet for Betis i denne her sæson da ligaen i Spanien jo først starter denne weekend.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Jeg tænker ikke han kan blive registeret til den her runde af kvalen uanset hvad.
Skrevet af MesutCazorla
Jeg er ret sikker på, at han ikke kan nå at komme med til FCK-kampene, da der jo også er en deadline for, hvornår spillerne til den pågældende runde skal registreres. Jeg mener deadline var i fredags kl. 23:59.
Skrevet af Paul Allen.
Han kan vist nok registreres inden 23.59 imorgen aften. De har dog en modig træner hvis de allerede bringer ham til kampen på Tirsdag vil jeg sige, dog vil det ingen tvivl være en forstærkning med Bartra. De er efter sigende ikke de skarpeste rent defensivt.
Skrevet af Paul Allen.
*uden tvivl, ikke ingen tvivl
Skrevet af MesutCazorla
Ifølge UEFAs paragraf 45.07, er deadline for registreringen af spillere til playoff-runden 12. August, 2022 kl. 24:00 CET. Det var i fredags, så Barta ville hverken kunne nå at deltage i den første kamp, ej heller i returen.
Men selv hvis han kunne, så har du ret i, at det ville være et stort og underligt sats, bare sådan at smide ham i kamp, uden nogle egentlig træning med resten af truppen.
Skrevet af DameNdoye2.0
Han er med nu. Lidt komisk, at der er trolls herinde der mener det ville være en fiasko for FCK at ryge ud til det her hold der bl.a. Har en af vores egne bedste spillere gennem tiden i angrebet og henter Bartra og andre store navne i hvert transfervindue pt.
Skrevet af Nickdkinter
Tja vel det samme som nogle af jer FCK fans sagde det var dårligt og pinligt FCM røg ud til Benfica. Som der er endnu bedre end dem
I møder imorgen :)
Skrevet af DameNdoye2.0
Tja vel det samme som nogle af jer FCK fans sagde det var dårligt og pinligt FCM røg ud til Benfica. Som der er endnu bedre end dem
I møder imorgen :)


Forsvarede du lige tosserier med andres tosserier? Iøvrigt er du forhåbentlig godt klar over at du ikke kan holde alle FCK fans ansvarlige for hvad et par stykker har skrevet på bold, og så endda FCK, der har flest fans, ihvertfald hvis du kigger på lægterne. Det er ikke så smart. Der er en grund til jeg ikke peger på FCM fans her, men istedet de brugere der skrev det vås. Du var måske en af dem?
annonce
0