Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
De beløb FCM oplyser, kan ikke sammenlignes med fck og Brøndby, fordi de kan inddrage betingelsesbonusser. Så de mulige bonusser der kan komme fra Nør, gør at handlen reelt er højere end det link du sender til

"Har det noget med børsnotering at gøre? Er ikke lige inde i de regler. Du skrev at BIF ikke kunne offentligøre salgsprisen. I Nørgaard casen oplyser hjemmesiden salgsprisen og skriver at der evt kan tilfalde flere penge. Så offentliggør de vil også den primære andel af den transfer.

Du skriver at FCM render rundt og smører lige tykt nok på med priser, men hvordan ved man til de priser som fx BT nævner er oplyst af FCM selv? Hvordan ved du i øvrigt at de smører tykt på? Hvilke oplysninger har du her?
Dette er en signatur.
moderator
"Men nok til at du ikke veg tilbage fra at mene at ALT i mit indlæg ikke holdt vand!?"

Ja, for hvor har du den info omkring FCM og deres oplysninger fra. Jeg synes også det med børsnoteringer og priser lyder lidt mystisk, så er interesseret i hvor du henter infoen fra.

"Selve salgsprisen skal de oplyse. "


Hvorfor hører man så tit at parterne har aftalt ikke at oplyse priserne? I regnskaberne kan man jo også bogføre transfers som en større pulje og ikke udspecificeret. Så hvis BIF sælger Mukthar så SKAL de oplyse salgsprisen?
Da BIF solgte Andrew Hjulsager oplyste de ikke salgsprisen, men skrev bare at de havde fået en god pris.

"Modsat FCM er Brøndby børsnoteret og oplyser ikke detaljer om den reelle og mulige pris ved eksempelvis antal kampe, videresalg mm. Holder de beløb FCM oplyser egentlig? Det er vist oplyst med alt hvad den kan trække, såvidt jeg er orienteret.""


Hvorledes er du orienteret? Hvor har du den info fra? Hvor ved du fra at oplysningerne kommer fra FCM?"FCM kan nemlig smørre tykt på. Jeg ved ikke om de smørrer tykt på og Sørloth røg for en god pris, uanset hvor præcis det oplyst tal er. Men vi kender ikke den endelige pris. "


Altså vi kender ikke den endelige pris ned i kroner og ører, men hvad får dig til at tvivle på at de priser vi hører ikke er en god indikator?
Siger du at man aldrig kan have et begreb om hvad en fodboldspiller har kostet?
Dette er en signatur.
moderator
Så hvis man er børsnoteret er man forpligtiget til at oplyse salgsprisen siger du. Hvornår? Efter handlen? Burde vi så ikke nemt kunne få en masse salgspriser oplyst? Hvorfor oplyser BIF kun Nørgaard og ikke Hjulsager på hjemmesiden? EB og BT skriver altid "ifølge vores kilder er X solgt for ca Y". Altså den pris der er solgt for kan de jo bare skriver stammer fra klubben selv, og så kommer der mulige klausuler.
Modsat FCM er Brøndby børsnoteret og oplyser ikke detaljer om den reelle og mulige pris ved eksempelvis antal kampe, videresalg mm. Holder de beløb FCM oplyser egentlig? Det er vist oplyst med alt hvad den kan trække, såvidt jeg er orienteret.


Hvor stammer info fra?

Den kommer af denne og andre tråde om hvor meget bedre FCM er til at handle, og de er uden tvivl blevet rigtig gode og sprængt banken


Det er noget du har læst i en artikeltråd? Her udleder du at FCM oplyser alt hvad den kan trække? Jeg forstår ikke hvordan du kan konkludere at FCM oplyser alt hvad den kan trække (hvad skal det i øvrigt betyde?) hvis du ikke ved om oplysningerne kommer fra FCM selv? FCM oplyser ikke salgsprisen eller klausulerne på deres hjemmeside. De kommer fra EB og BT der gætter på to forskellige ting i øvrigt.


Sammenlignings grundlaget er bare ikke på plads. Og det bekræfter du jo egentlig også i resten af hvad du skriver, at vi ikke kender detaljerne til fulde, så vi har svært ved at sammenligne + at der er mange andre faktorer der spiller ind på prisskiltet af en spiller..


Så du har fx nu altid denne undskyldning til at sige at spiller X fra BIF næppe er solgt for så lidt fordi vi ikke kender omstændighederne? Du underkender hermed alle priser på spillerhandler fra børsnoterede klubber selvom du kender salgsprisen og ikke klausulerne.

Dette er en signatur.
moderator
Det er da ret interessant hvis vi kan finde alle salgspriserne på spillere fra børsnoterede klubber fordi de har oplysningspligt. Hvis det stemmer, hvorfor ved vi så ikke altid hvad spillerne fra BIF og FCK er solgt for og hvorfor skriver klubberne det ikke bare på deres hjemmesider?
Dette er en signatur.
moderator
Hvor finder jeg priserne fra de børsnoterede klubber og hvorfor viderebringer medierne ikke bare disse officielle priser?
Dette er en signatur.
Forståeligt. At debatere med den farvede moderator, er som at snakke med en dør.
moderator
Så antager jeg at det ikke helt passer hvad du skrev, ellers ville du vel nemt kunne lede mig hen mod de priser? Hvis klubberne skal oplyse disse burde info vel være tilgængelig og jeg vil gerne vide hvad diverse spillere kostede.
Dette er en signatur.
moderator
Du har da slet ikke prøvet? Du har ikke været i nærheden af at besvare hvorfor det er svært at finde priserne på de forskellige spillere hvis klubberne har en pligt til at oplyse denne. Det eneste du har forklaret er at jeg ikke kan holde FCMs priser op med BIF og FCKs fordi FCM kan lyve om deres priser.
Dette er en signatur.
Reglen er noget i stil med:

"Den løbende oplysningsforpligtelse indebærer, at selskabet hurtigst muligt skal offentliggøre oplysninger, der vedrører selskabet og mærkbart vil kunne påvirke aktiekursen"
moderator
Kunne det være nok bare at sige: "vi har solgt X"
Dette er en signatur.
annonce