Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Brøndby afviser russisk bud på Maxsø

ons 14. jul 2021

Brøndby har ifølge russiske Eurostavka afvist et bud på 11,25 millioner kroner på anfører Andreas Maxsø.Læs hele nyheden her
Så byder de vel bare igen om 1,5 måned og tilbyder en lidt større lønpakke.
Gad vide hvor alle de folk som har så travlt med FCM og cajuste. Bliver af i denne tråd. 12.5 mil for en spiller man fik gratis, som gerne vil ud igen, og automatisk vil koste den pris om nogle måneder . Og som lige har givet klubben et mesterskab. Skylder man ikke ham muligheden for at forhandle en super kontrakt hvis han er interreseret ?
Voldstiv:

Det er jo slet ikke samme case, så stop da med at se spøgelser.

Bare fordi han koster det om et par måneder, skal man jo ikke give ham væk nu? Det var da et ekstremt ringe argument.

Desuden har han også nu en frikøbsklausul, der ligger markant under hans markedsværdi.

Selvfølgelig skal han videre på et tidspunkt, og det kommer han selvfølgelig også som man har aftalt.

EDIT: kan se på din historik, at dit BIF-had skinner igennem, så det er vidst bare for at starte en negativ historie om BIF. I am out!
20 mio nu og ellers må de jo vente til 1 sep.
Mon ikke det også spiller lidt ind, at Maxsø næppe drømmer om at tage til en halv-ukendt russisk klub..
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Hvis Maxø kan købes for 12,5 mill. den 1/9, så ryger han vel uanset hvad.. spørgsmålet er bare om man så skal sælge nu og køre en ny ind, eller om man måske vil tilbyde Maxø en ny og forbedret aftale?
Men grunden til de gerne vil vente, kan vel ligge i at man meget gerne vil ha Maxø med i to vigtige Playoff kampe til Champions League.
AK1978
Ulricht@ Tror du har fat i noget også tror jeg også der skal en voldsom stor økonomisk attraktiv pakke med, hvis Maxø skal rykke familien og sig selv til Rusland og bo.
AK1978
Ja, Brøndby vil nok gerne have Maxsø med i CL-kval, og hvis Rusland er det eneste interesserede nu, mon så ikke også Maxsø gerne vil vente et par måneder og måske et halvt år.
Selvfølgelig skal der forhandles lidt, for det giver jo ikke mening for BIF at miste styrmanden lige før en sæson uden at have en anden på plads eller blive kompenseret for det.

Hvis klubben er attraktiv for Maxsø forhandles der vel om en lidt højere pris end klausulen eller en handel nu med overtagelse i September så BIF kan få lidt likviditet til at finde en erstatning uden at få ødelagt opstarten.

Men uanset hvad ved BIF at der er en relativt høj sandsynlighed for at Maxsø ryger da han har givet udtryk for at ville ud igen og at Rusland er et relevant marked (transfervindue åbent efter 1 september hvor klausulen træder i kraft), så mon ikke de har en god snak med Maxsø og finder en erstatning hurtigst muligt hvis han stadigvæk gerne vil afsted.

Det ville være katastrofalt at miste ham til Rusland i September uden at have en erstatning, så antager da stærkt at de arbejder på en realistisk plan.
Var det ikke samme nyhed for to dage siden??

Håber btw Frederik Sørensen landes asap! Kunne bold.dk ikke undersøge den?
annonce