Snak

Mere indhold efter annoncen
en god afslutter og fremragende på låget.


Lyder som en supertransfer.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Det tror jeg faktisk godt kunne blive positivt for Brøndby. Han er en udemærket spiller, som kommer led en god portion erfaring, hvilket de unge offensivkræfter ville kunne læne sig op ad. Og med et potentielt tætpakket efterår, så er det vel tiltrængt med lidt ekstra muligheder for Niels F.
Lyder umiddelbart som en angriber der vil kunne bidrage fint i superligaen, hvilket jo er det vi står og mangler i Brøndby. Så ham signer Fck nok inden længe.
Bif
Fra mit perspektiv en voldsom god handel fra Brøndbys side. Han har haft nogle gode sæsoner i BL, primært for Union Berlin og var fast starter i starten af hans Köln-tid. Så kom Modeste tilbage og han endte i overskud og blev primært sat ind til hail mary opgaver, hvilket er en del-forklaring af hans målsnit.
Kan næsten ikke forestille mig, der ikke skulle være en anden BL-klub der lurer på ham - Augsburg, Bochum, Mainz med flere.
Han ligner den mand BIF står og mangler og vil i mine øjne direkte kunne gå ind og gøre en forskel i SL - god spilforståelse, fysik og afslutningsevner. Spændende.
Strategien går på, at man ikke vil betale transfersum for spillere over 27 år. Der passer han fint ind, såfremt han kan erhverves uden, at der skal betales en sum for ham.


EB mener at vide man betaler 10 mio for ham.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Tjaaa…. Alt er velkommen i øjeblikket. Men hvad sker der i klubben? Jeg hører ikke rigtigt noget fra nogen, andet en os fans der vil have flere og bedre spiller der samme siger vores træner… C.V siger ææææ bæææ ikke rigtig noget. Vores direktør er han i live? Ellers vil jeg da sende en krans.

Håber fandeme de får arbejdet på noget forbedret økonomi, så vi snart kan skrue lidt op for tingene.

Der er jo ikke utænkeligt at vi taber i parken og ryger ude til Basel. = ingen europæisk gruppespil og vel en 6-7 point efter 2-3-4 hold i suppen efter hvad er det så, 4 spillerunder.
Aaavvvvvvv siger jeg bare, og ØV hvis jeg får ret.
han er vel en bedre angriber end Kvistgaarden og divkovic. Men er ikke særligt begejstret over denne transfer
Uden at kende de økonomiske detaljer, så synes jeg det lyder spændende.

31 år, altså nogle gode sæsoner endnu.
Forhåbentlig ikke en høj transfersum, henset til alder og kontraktlængde, samtidig med hvad han økonomisk har fyldt i Kølns lønbudget.

9 landskampe og 3 mål, eller mål pr. 113 min på landsholdet. Udmærket statistik.

Øvrig stats:
Køln:
47 kampe
8 mål
2 assist
269 min pr. mål/assist - Karriere lavpunkt, men også eneste klub hvor han spiller så få min. pr. kamp.

Union Berlin:
74 kampe
26 mål
10 assist
162 min pr. mål/assist

Kaiserslautern:
30 kampe
12 mål
4 assist
134 min pr. mål/assist

Senior klubkarriere i alt:
394 kampe
138 mål
47 assist
197 min pr. mål
147 min pr. mål/assist

Kigger vi på superligastats så er det bedre end eksempelvis Helenius (201 min. pr. mål), Fernandez (202 min. pr. mål) og Højer (220 min. pr. mål), som alle har lavet mange mål over en mange årig SL karriere.

Synes stats er fine - og tror særligt han med hovedet kan bidrage med nogle mål for BIF. - Meget spændende.
Folk lægger alt for meget i nogle stats de ikke kender baggrunden for.
Ham her stikker ikke vildt ud positiv eller negativt. I stedet for at tro man kan vurderer på så tyndt et grundlag giver det mere mening bare at erkende at det endnu en spiller vi ikke rigtig kender, så lad os vente og se.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Folk lægger alt for meget i nogle stats de ikke kender baggrunden for.
Ham her stikker ikke vildt ud positiv eller negativt. I stedet for at tro man kan vurderer på så tyndt et grundlag giver det mere mening bare at erkende at det endnu en spiller vi ikke rigtig kender, så lad os vente og se.


Helt enig.

Og når man lige kigger lidt på det mere aktuelle Brøndby stjerner, så var statistikkerne jo heller ikke udpræget med dem før de pludselig slog igennem.

Mikael Uhre var nærmest fornærmende ringe på et niveau hvor Thomas Augustinussen grinede i kulissen.

Kamil Wilczek havde en enkelt god sæson i Ekstraklasa, skiftede så til Serie A og faldt helt sammen, inden han skiftede til Brøndby.

Teemu Pukki havde ret intetsigende stats i både Celtic og Schalke 04.

Selvom man kun scorer 5-8 mål på en sæson i en af de store ligaer, så kan man snildt blive en 15-18 måls skytte i Superligaen. Helenius ville da heller ikke score 10+ i Bundesligaen.
Silkeborg IF
annonce