Snak

Mere indhold efter annoncen
potinetale ? haha der er sgu intet i brøndby... bliv du nu her kære HELLE! du er en stjerne. kent følger desværre ikke med i pakken
Silkeborg Siden 1988 Southampton siden 2000
Jeg tror NH passer rigtigt godt ind i de trygge rammer i Silkeborg.

Kan ikke se, at han kan klare "presset" i BIF, når man ser på hans tid i OB og AGF, som der jo også er visse forventninger til.
Helenius har det jo som angribertype perfekt i Silkeborg med kanterne og backs der står for alt det lækre, og ham der kan sende indlæg og deres småspil i kassen. Hvor godt vil han fungerer på et Brøndby hold, hvor kreativiteten mangler? Det lader i min verden til, at BIF skal hente et par kreative offensive profiler som støtte til Helenius, for at det bliver et lykkeligt ægteskab. Samtidig har han haft problemer med psyken, og håndterede (på banen) ikke modgangen særlig godt, og den kan hurtigt blive er kæmpe pres i Brøndby.

For Brøndbys egen skyld, må man håbe at den dårlige sæsonstart ikke får dem til at trykke på Panik knappen hvad angår spillerindkøb.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Håber virkelig han bliver. Han har brug for trygge rammer, og det får man bare ikke i Brøndby pt.

Bliv nu bare i 8600 Helle.
Hvis så bare han forsætter takterne fra SIF så er det en klasse signing. Ham og Wass tager dem til toppen af suppen 😁
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Money talks, så tror han skifter.

Hvad sker der for CV? det ihvertfald ikke rettiig omhu. Havde Niller haft Wass og Helenius til rådighed havde de sgu nok gået videre mod et ganske ordinært Basel hold. Større chance for at slå Basel får de ikke.

Så var man kommet i gruppespil formentlig og fået 20-40 millioner.

Dagen efter de ryger ud forstærker CV holdet med to spillere. Flooot CV (facepalm)
Som fan af Dansk fodbodl håber jeg fandme ikke dette skifte går igennem. BIF er lige røget ud af Conference League imens at SIF nu skal ud og hente point til Danmark i Europa League! der er langt mere brug for Helenius i SIF end i BIF
LØN - STØRRE KLUB- STADION - FANS.... så forstår jeg ham, ellers ikke... Brøndby er fanme ringe. HÅBER alt i verden for han ikke fejler der.
@Pantic lige mine ord
annonce