Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dkd
Men hvorfor skulle SIlkeborg overhovedet sælge? Manden hagler jo mål ind og vi har ham 2 år endnu. Vi har overskud i forretningen, solgt Carstensen for 22,5 mill, og der venter 20-40 mill fra det europæiske gruppespil, og en 2. plads i suppen pt. Jeg synes faktisk at de 2 mill euro er i underkanten i Silkeborgs situation.
Som Stücker skriver, så har han nøglerne til en evt transfer, så mit råd er at gemme de nøgler laaaangt væk, og smide 1 mill euro oven i prisen for både Vallys og Helenius. Hold på holdet et års tid mere - det kan blive mange mange penge værd for lille Silkeby.
Skrevet af Drillenissen
Silkeborg spiller da langt bedre fodbold end Brøndby p.t. Sportsligt set er det hul i hovedet at skifte. Brøndby satser økonomisk uansvarligt med mindre, der er noget offentligheden ikke ved. Er det f.ex. ansvarligt at købe en spiller som Helenius for mange millioner, når man netop har meldt ud, at man regner med et underskud for 2022 på mellem minus 30 til minus 10 mio.? Er der nye ejere på vej ind i Brøndby, eller vil Jan Bech endnu engang spytte i kassen?
Skrevet af Ludomania
Man skulle åbenbart bare vente til det kom et forventet underskud før man begyndte at hente løntunge spillere. Nu er underskuddet der jo alligevel..
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af XSDU
CV skal ud af klappen, hurtigst muligt.
Han har ødelagt klubben med adskillige tvivlsomme indkøb, og nu skaden er sket, prøver han at dække sig ind med først købet af Wass (som bliver hentet alt for sent), og et forsøg på et indkøb af Helenius.

Den største respekt for Helenius, han gør det fantastisk i Silkeborg.
Der er han tryg, har det godt i gode rammer og folk omkring sig.

Jeg tror bare ikke på at han vil blive en succes ved et skifte til Brøndby. Og som andre er inde på så udover løn, bedre stadion og fans, kan jeg simpelthen ikke se et argument for at han skulle skifte nu.

For alles skyld, håber jeg han bliver i Silkeborg, og hjælper dem til en succesfuld kampagne i Europa.
Jeg tror godt de kan overraske, og gøre det bedre end mange forventer.
Skrevet af NyKronjylland
Der er præcis kun een grund til at dette kan komme til at ske: penge. Alt skriger til himlen om at det er en rigtig dårlig ide for begge klubber samt ikke mindst for Helenius. Bliv for Guds skyld hvor du er!
Skrevet af HelleDusseDa
Helenius skulle have været en fast mand omkring landsholdet qua hans talent...Aston Villa tiden ødelagde ham dog...Håber at han nu er tilbage. Men hvis psyken stadig skulle være lidt sårbar er det måske bedre for ham at finde en stor kontrakt i udlandet istedet for potentielt at mislykkedes i Brøndby hvor han vel max får 3 mil om året...Er stor Helenius fan og håber kun det bedste for ham.
Skrevet af olfro
Man siger ofte win-win

Her er risikoen for at det bliver til lose-lose-lose!

Silkeborg fordi de åbenlyst vil mangle hans evner.
Helenius fordi han ikke vil klare presset i Brøndby og deraf manglende selvtillid, som er rimeligt vigtig for en angriber.
Brøndby fordi de ikke får det, som kan løfte holdet.

Mesterskabet bliver billigt i denne sæson :-)¨

Jeg kan naturligvis tage fejl. Men hvis jeg får ret, så er det sgu skidt.
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af Orlaj
"Hvorfor skulle Brøndby tiltrække mere end Silkeborg pt?"
Du mener efter Silkeborgs ene gode år i toppen , ud af 25-30år som elevator hold.
Ja man vælter sig i succes i søhøjlandet, selv Ronaldo er ved at få øjnene op her.
Under virkelig Silkeborg deres nye succes her, men rolig nu. Var først efter vinter pausen og her i 2022, der for alvor kom gang i Silkeborg.
Skrevet af Nowi
Helenius har udtalt at han drømmer om et sidste udenlandseventyr,
Han får vel ikke bedre udstillingsvindue en kampene i Europa med Silkeborg.
Der ud over giver det ingen mening for Silkeborg at sælge for 10-12 millioner
De penge er da sjovere at tjene i euroleague…
1994-2001-202?
Skrevet af Slettet(401909221509)
potinetale ? haha der er sgu intet i brøndby... bliv du nu her kære HELLE! du er en stjerne. kent følger desværre ikke med i pakken


Han har haft sin chance. Smidt ud på røv og albuer efter 17 sejre i 38 kampe
Skrevet af Freja1967
CV - alt foregår bag overskrifterne… naturligvis…. så derfor, når du interviewes i nyhederne, er det komiske CV….- eller……
Hvis Helenius skifter til BIF pt, må der ligge minimum 25 mio til ham + hvad BIF skal betale til SIF …..
Det kommer næppe til at ske ?????
Skrevet af StatManiac
Helenius, det skal du ikke gøre... sæsonen sluttede for BIF i aftes, mens Silkeborg stadig har et spændende europæisk efterår i vente.
Skrevet af ulle25
Jeg hører at medier melder @NicklasHelenius “lun” på et skifte Brøndby IF. Faktum er, og det er ohne scheisse, at han er fuldstændig fokuseret på Silkeborg IF, hos hvem han har kontrakt til 2024. Han er et godt sted og er pt anfører, det er han stolt over og glad for.


Helenius har lige retweetet ovenstående på Twitter fra hans agent, så han skal ikke til Brøndby.
Skrevet af Soccerjedi
Brøndbys strategi har udviklet sig, som alle strategier gør, til i dag at hedde at man ‘vil udvikle interne og eksterne spillere’

Selv i den gamle strategi ville det naturligvis give mening at købe en aldrende angriber, hvis det er det, der mangler.

Når det så er sagt, så er det så absurd uopfindsomt af CV, at det næsten er komisk, hvis det da ikke lige var fordi at han gambler med en (i hvert fald historisk) storklubs ve og vel. Helenius er ikke den type Brøndby skal bruge, og hvis han sender 2 mio euro SIF’s vej, som rygterne siger, så mener jeg det er Brøndbys bestyrelses ansvar at fratage ham hans arbejdsopgaver og bede ham søge nye græsgange.

Det må efterhånden stå klart for enhver at CV er den, med afstand, mest overvurderede skikkelse i dansk fodbold.
Skrevet af FCK|Morfar
hvad skal Helenius i bif ? de går kun efter 6 pladsen :D
F.C.København
Skrevet af poh
Skægt som ingen ville have fat i Helenius da han var i OB eller AGF. Kunne det tænkes at han bare fungerer skidegodt under Kents ledelse? For så skal BIF jo nok hente dem begge to...

Bliv dog i SIF, hvor du er en kæmpe chef, og måske skal spille om medaljer, NH :)
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Nandeyanen
Er spændt på hvordan Brøndby kommer til at overholde de nye Financial Fairplay regler.

Spillerindkøb + lønninger må maks være 90% af klubbens omsætning.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af kampito
Jeg kunne godt tænke mig at se Helenius i Brøndby, men jeg tror virkelig at de kommer til at skrive den helt store løncheck, hvis det skal ske.
Mon ikke Helenius er varm på et eventyr som Mikael Uhres, 3 år i USA til 30 mill.???
AK1978
Skrevet af dondyhrs
Han har haft sin chance. Smidt ud på røv og albuer efter 17 sejre i 38 kampe


Silkeborg beholdte ham efter 6 sejre i 32 kampe, og se hvor de er nu. Bronze medaljer, Europæisk gruppespil, medaljekandidater igen og en pengetank der bugner.


Hvis Silkeborg skal sælge Helenius til Brøndby nu skal være for at styrke klubben langsigtet, så det må være noget med nogle millioner og Kvistgaarden i bytte. Specielt nu hvor de gule igen lækker til pressen for at sætte pres på Silkeborg i stedet for at komme til forhandlingsbordet, det skal der bare være nul tolerance overfor.
Skrevet af Kick and rush
Som AGF’er må jeg sige at NH ikke var en fiasko i GF. Han stod bag PM, som var brandvarm i en opstilling med kun en angriber. Han gjorde det fint, når han fik chancen, men havde ikke muligheden for at komme ordentligt ind i en rytme.
AGF 1880
annonce
0